Να πετάξει κι αυτός ο “Δικέφαλος”

Την πρώτη της νίκη στην εφετινή Europa League αναζητεί η ΑΕΚ στην εντός έδρας αναμέτρηση με την Άντερλεχτ.

Την πρώτη της νίκη στην εφετινή Europa League αναζητεί η ΑΕΚ στην εντός έδρας αναμέτρηση με την Άντερλεχτ. Η Ένωση βρίσκεται στην τελευταία θέση του Group L, χωρίς βαθμό και θέλει μια καλή εμφάνιση απέναντι στην πρωτοπόρο του ομίλου. Η βελγική ομάδα έχει δώδεκα βαθμούς, μετά από τέσσερις αγωνιστικές και φαντάζει ως το μεγάλο φαβορί, τόσο για την πρόκρισης την επόμενη φάση, όσο και για την πρωτιά.

Οι ελπίδες της ΑΕΚ για πρόκριση έχουν εξανεμιστεί από την προηγούμενη αγωνιστική, όταν ηττήθηκε 3-1 στη Μόσχα από τη Λοκομοτίβ. Οι Ρώσοι έχουν εννέα βαθμούς σε τέσσερις αγωνιστικές, ενώ τρεις έχει η Στουρμ, την οποία αντιμετωπίζει η Ένωση στην τελευταία αγωνιστική του ομίλου. Οι παίκτες του Νίκου Κωστένογλου θέλουν να δώσουν συνέχεια στις καλές εμφανίσεις των τελευταίων αγωνιστικών υποχρεώσεων και να πάρουν τους πρώτους ευρωπαϊκούς βαθμούς.

Η ΑΕΚ είχε ηττηθεί 4-1 στην αναμέτρηση της πρώτης αγωνιστικής στις Βρυξέλλες και θέλει μια μίνι ρεβάνς από τους Βέλγους. Οι «κιτρινόμαυροι» δεν έχουν γευτεί ποτέ τη χαρά της νίκης απέναντι στην Άντερλεχτ, στις προηγούμενες πέντε αναμετρήσεις των δυο ομάδων. Οι Βέλγοι μετρούν δυο νίκες και τρεις ισοπαλίες.

Συνολικά στις εννέα αναμετρήσεις της ΑΕΚ με βελγικές ομάδες, η ελληνική ομάδα δεν έχει καταφέρει να γευτεί τη χαρά της νίκης, καθώς μετρά έξι ισοπαλίες, εκ των οποίων οι τέσσερις στην Αθήνα και τρεις ήττες. Η ιστορία των αναμετρήσεων της ΑΕΚ με τους Βέλγους δείχνει πως η ομάδα του Νίκου Κωστένογλου δεν έχει ηττηθεί ποτέ σε εντός έδρας αναμέτρηση. Επίσης, η Άντερλεχτ μετρά τέσσερις νίκες επί των ελληνικών ομάδων σε έντεκα αναμετρήσεις, όμως ποτέ δεν έχει φύγει με τη χαρά της νίκης από την Ελλάδα.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.