Ελπίζει για Κολοτσίνι

Ο τεχνικός της Νιούκαστλ, Άλαν Πάρντιου, ευελπιστεί πως ο Φαμπρίτσιο Κολοτσίνι θα ανανεώσει το συμβόλαιό του με την ομάδα.

Ο τεχνικός της Νιούκαστλ, Άλαν Πάρντιου, ευελπιστεί πως ο Φαμπρίτσιο Κολοτσίνι θα ανανεώσει το συμβόλαιό του με την ομάδα. Οι «καρακάξες» τη δεδομένη χρονική στιγμή βρίσκονται σε διαπραγματεύσεις με τον Αργεντίνο αμυντικό για την ανανέωση της συνεργασίας τους. Το τρέχων συμβόλαιο του Κολοτσίνι λήγει το καλοκαίρι του 2012 και με το ενδιαφέρον αρκετών συλλόγων προς το πρόσωπό του να βρίσκεται στο προσκήνιο, όλα παραμένουν «ανοιχτά».

«ο Φαμπρίτσιο αντιπροσωπεύει όλα όσα μου αρέσουν. Αυτός ήταν η πρώτη επιλογή για τη θέση του αρχηγού και στην πραγματικότητα δεν υπήρχε δεύτερη επιλογή. Πάντα ήταν ο αρχηγός εκτός και αν απουσίαζε λόγω τραυματισμού. Τον θαυμάζω πολύ τόσο ως άνθρωπο όσο και ως ποδοσφαιριστή και δεν υπάρχουν πολλοί για τους οποίους θα έλεγα το ίδιο. Είναι πραγματικά φανταστικός, ο κατάλληλος χαρακτήρας για να είναι αρχηγός σε αυτήν την ομάδα. Ελπίζω πως θα καταφέρουμε να του ανανεώσουμε το συμβόλαιο και να παραμείνει εδώ ως αρχηγός για τα επόμενα τρία με τέσσερα χρόνια», δήλωσε ο Πάρντιου.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.