«Ντούντα»: Δεν ήταν αρκετό…

Αν και είδε τους παίκτες του να κάνουν ένα καλύτερο δεύτερο ημίχρονο, παρόλα αυτά ο Ντούσαν Ίβκοβιτς περίμενε περισσότερα και δεν το έκρυψε.

Αν και είδε τους παίκτες του να κάνουν ένα καλύτερο δεύτερο ημίχρονο, παρόλα αυτά ο Ντούσαν Ίβκοβιτς περίμενε περισσότερα και δεν το έκρυψε.
Το γεγονός ότι η ομάδα είναι «νέα» δεν αποτέλεσε άλλοθι, με τον κόουτς του Ολυμπιακού να λέει ότι η επικράτηση του Παναιθηναϊκού ήταν δίκαιη, καθώς η ενέργεια των «ερυθρολεύκων» δεν αρκούσε. 
Αρχικά τόνισε ότι «όπως ξέρουμε την κατάσταση στα ντέρμπι, πιστεύω πρώτα απ’ όλα κέρδισε ο κόσμος. Το παιχνίδι δεν πιστεύω πως ήταν στο επίπεδο που περίμενα, μπορούσε καλύτερα. Ο Παναθηναϊκός νίκησε δίκαια». Αναφερόμενος στην ομάδα του εξήγησε ότι «προετοίμασα το παιχνίδι για μία ομάδα με πολλούς νέους παίκτες και πιστεύω πως δεν επέλεξαν σκόπιμα να μην παίξουν δυνατά στα τελευταία παιχνίδια, επειδή ακολουθούσαν πιο σημαντικά. Προετοιμάσαμε το παιχνίδι με λίγες λεπτομέρειες. Πρώτη φορά δεν κάναμε πρωινή προπόνηση. Δεν είχαμε την ενέργεια που ήθελα. Χάσαμε τα πρώτα δύο δεκάλεπτα. Είχαμε 1/14 τρίποντα κι ήταν μεγάλο πρόβλημα. Βελτιωθήκαμε στο δεύτερο ημίχρονο, αλλά δεν ήταν αρκετό».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.