Όλα ανοικτά με Γκος

Οι Σταυρόπουλος και Παπαθεοδώρου είχαν μια πρώτη συζήτηση στο Λας Βέγκας με τον Αμερικανό γκαρντ, χωρίς κάτι οριστικό - Ενδέχεται να κλείσει άμεσα του Σχίζα

Η πρώτη επαφή μεταξύ των απεσταλμένων του ΠΑΟΚ στο Summer League του NBA στο Λας Βέγκας, Νίκου Σταυρόπουλου και Ηλία Παπαθεοδώρου, και του Φιλ Γκος έγινε χθες (8/7). Περιελάμβανε μια γενική συζήτηση, χωρίς να κλείσει οριστικά το θέμα της παραμονής ή όχι του Αμερικανού γκαρντ στον “Δικέφαλο”.
Οι τρεις άντρες ανανέωσαν το ραντεβού τους για τις επόμενες ημέρες. Στο περιθώριο του σημαντικού τουρνουά πρόκειται να τα πούνε εκ νέου, όταν το επιτρέψει το βαρύ πρόγραμμα του Γκος με τους Ουάσινγκτον Ουίζαρντς, την ομάδα με την οποία μετέχει (ως βοηθός προπονητής και παίκτης) στο Summer League.
Στη δεύτερη αυτή συνάντηση αναμένεται να ξεκαθαρίσει οριστικά το ζήτημα της ανανέωσης ή όχι της συνεργασίας του Γκος με τους “ασπρόμαυρους”. Από την απάντηση του Αμερικανού, θα κριθεί πώς θα κινηθεί ο ΠΑΟΚ στο παζάρι σχετικά με την ενίσχυση του ρόστερ στις θέσεις των περιφερειακών.
Στο μεταξύ, όπως έγινε γνωστό σήμερα (9/7) οι “ασπρόμαυροι” κινούνται πιο ζεστά για την απόκτηση του Σταύρου Σχίζα, ο οποίος την περασμένη σεζόν αγωνίστηκε στον Κολοσσό Ρόδου. Μάλιστα, δεν αποκλείεται το θέμα της απόκτησης του Έλληνα παίκτη, ο οποίος παίζει στις θέσεις “2” και “3” να κλείσει εντός των ημερών.
Στο επίπεδο της συμμετοχής του ΠΑΟΚ στην ερχόμενη διοργάνωση του Basketball Champions League, αύριο αναχωρεί για την Ελβετία ο μάναζτερ της ομάδας, Τέλης Ζουρνατζίδης, ώστε να την εκπροσωπήσει στην κλήρωση που θα γίνει την ερχόμενη Τετάρτη (11/7).


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.