Ζήτησαν φυλάκιση του Νεϊμάρ!

Την διετή φυλάκιση του Νεϊμάρ ζήτησαν οι εισαγγελικές αρχές της Ισπανίας, για την υπόθεση της μεταγραφής του από την Σάντος στην Μπαρτσελόνα!
Αρης Γεωργίου
23/11/2016 • 15:44
Mπελάδες για τον Νεϊμάρ.
  • shares
Την διετή φυλάκιση του Νεϊμάρ ζήτησαν οι αρχές της Ισπανίας, για την υπόθεση της μεταγραφής του από την Σάντος στην Μπαρτσελόνα!

Συγκεκριμένα, οι Καταλανοί και η πλευρά του Βραζιλιάνου κατηγορούνται για παραποίηση των οικονομικών στοιχείων για την απόκτηση του παίκτη το 2013, έπειτα από καταγγελία του βραζιλιάνικου επενδυτικού ομίλου DIS, ότι η Μπαρτσελόνα απέκρυψε το αληθινό ποσό της μεταγραφής, προκειμένου να μην της αποδώσει τα χρήματα που δικαιούνταν ως κάτοχος του 40% των δικαιωμάτων του Νεϊμάρ.

Ο δικαστής Χοσέ Περάλς, ζήτησε επίσης πενταετή φυλάκιση για τον πρώην πρόεδρο της Μπαρτσελόνα Σάντρο Ροσέλ, καθώς και την επιβολή προστίμου 8.4 εκατ. ευρώ στον σύλλογο.

Η συγκεκριμένη υπόθεση, είχε προκαλέσει την παραίτηση του Ροσέλ από την προεδρία της Μπαρτσελόνα το 2014 και οι Καταλανοί πίστευαν ότι είχαν ξεμπλέξει, καθώς είχαν συμφωνήσει τον περασμένο Ιούνιο να πληρώσουν πρόστιμο 5.5. εκατ. ευρώ για να εκπέσουν οι κατηγορίες για φοροδιαφυγή.

Ωστόσο ο δημόσιος κατήγορος της Ισπανίας επανέφερε την υπόθεση τον περασμένο Σεπτέμβριο και έτσι οι Καταλανοί και ο παίκτης παραμένουν σε νομικούς μπελάδες.
Γράψτε το σχόλιο σας...
loading the player...
16/02/2019 • 07:20

Αμφίρροπα και παραγωγικά ματς σε Μπέργκαμο, Σεντ Γκάλεν, Μπέρμιγχαμ

Πολλά παιχνίδια απόψε στο Ηνωμένο Βασίλειο δίνουν ιδέες λαμβάνοντας υπόψη το φορμάρισμα και τις φιλοδοξίες ορισμένων ομάδων. Παραγωγικά κι αμφίρροπα τα σημαντικά ματς του Μπέργκαμο, του Μπέρμιγχαμ και του Σεντ Γκάλεν.