«ΟΚ» Πέτρου, Γιαζιτζόγλου και Θάνος

Με την απογευματινή προπόνηση της Παρασκευής ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Πιερικού για τον σαββατιάτικο εντός έδρας αγώνα με την Παναχαϊκή.

Με την απογευματινή προπόνηση της Παρασκευής ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Πιερικού για τον σαββατιάτικο εντός έδρας αγώνα με την Παναχαϊκή.

Ο τεχνικός Σούλης Παπαδόπουλος συμπεριέλαβε στην αποστολή, την οποία απαρτίζουν εικοσιένα ποδοσφαριστές, τους Πέτρου, Γιαζιτζόγλου και Θάνο που ξεπέρασαν πλήρως τα προβλήματά τους, αποκλείστηκε όμως ο Γιάννης Συμεωνίδης λόγω ίωσης.

Οι παίκτες που απαρτίζουν την αποστολή είναι οι: Καρακούτσης, Τσιντώτας, Μπλαζέφσκι, Πέντα, Περουτζίνι, Γιαζιτζόγλου, Γκουγκουλιάς, Πέτρου, Δήμου, Ιντζόγλου, Καλαγκάνης, Θάνος, Κοντέων, Κουτσοσπύρος, Κωτσιόπουλος, Πουρσανίδης, Τόσκας, Χατζηζήσης, Κόιτς, Σεχολάρι, και Ελευθεριάδης.

Εκτός άπό τον Συμεωνίδη, αποκλείστηκε επίσης ο Μετενίδης που αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού και ο μακροχρόνια τραυματίας Καμινιώτης.

Ακόμη, για αγωνιστικούς λόγους, εκτός έμειναν οι Λαζαρίδης, Κραγιόπουλος, Χουρίδης, Παπαδόπουλος, Πουρτουλίδης, Κωνσταντινίδης και Τσικαδέρης ενώ με την ομάδα Νέων θα αγωνιστούν οι Πατσιογεώργος, Παναγιωτίδης και Παπατόλιος.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.