Παρελθόν ο Καραγεωργίου από την Καλλονή

Τη λύση της συνεργασία της με τον Νίκο Καραγεωργίου ανακοίνωσε την Παρασκευή η διοίκηση της Καλλονής, ευχαριστώντας τον για την προσφορά του, στο διάστημα, που βρέθηκε στην τεχνική ηγεσία της ομάδας.

Τη λύση της συνεργασία της με τον Νίκο Καραγεωργίου ανακοίνωσε την Παρασκευή η διοίκηση της Καλλονής, ευχαριστώντας τον για την προσφορά του, στο διάστημα, που βρέθηκε στην τεχνική ηγεσία της ομάδας. Ευχαρίστησε τη διοίκηση της ομάδας ο Έλληνας τεχνικός, κατά την αποχαιρετιστήρια δήλωσή του, στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας.

Αναλυτικά, η σχετική ανακοίνωση: “Η ΠΑΕ Καλλονή ανακοινώνει την λύση της συνεργασίας της με τον προπονητή Νίκο Καραγεωργίου. Τον ευχαριστούμε για την προσφορά του στην ομάδα μας και του ευχόμαστε καλή συνέχεια στην καριέρα του. Ευχαριστούμε επίσης για την συνεργασία τον συνεργάτη του Νίκου Καραγεωργίου Γιάννη Ισπυρλίδη”.

Ο Καραγεωργίου δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας: “Ευχαριστώ πολύ τον Πρόεδρο και τους ανθρώπους της διοίκησης που μου έδωσαν την ευκαιρία να δουλέψω στο σύλλογο, τους παίκτες για τη συνεργασία μας και όλους τους εργαζομένους στην ΠΑΕ καθώς και τους φιλάθλους για την αποδοχή τους στο πρόσωπό μου. Ήταν μια περιπέτεια που δεν ολοκληρώθηκε με επιτυχία αλλά όλοι μέσα από αυτήν μάθαμε και σε ανάλογη περίπτωση θα λειτουργήσουμε διαφορετικά”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.