Αντόνιο Αντάν: «Η πρόκληση που επέλεξα είναι σκληρή»

Πολλοί πιστεύουν ότι ο Γιαν Όμπλακ είναι ο καλύτερος τερματοφύλακας στον κόσμο, βρέθηκε όμως ο τερματοφύλακας που θέλει να αμφισβητήσει την θέση του ως βασικού στην Ατλέτικο Μαδρίτης.

Πολλοί πιστεύουν ότι ο Γιαν Όμπλακ είναι ο καλύτερος τερματοφύλακας στον κόσμο, βρέθηκε όμως ο τερματοφύλακας που θέλει να αμφισβητήσει την θέση του ως βασικού στην Ατλέτικο Μαδρίτης. Σε 4 σεζόν στους Μαδριλένους, ο Σλοβένος μετράει 157 συμμετοχές, αυτό όμως δεν αποτρέπει τον Αντόνιο Αντάν, ο οποίος πιστεύει ότι μπορεί να καθιερωθεί τους «ροχιμπλάνκος».  

Ξεκινώντας την καριέρα του από την «μισητή» Ρεάλ, χωρίς να μπορέσει να καθιερωθεί και έχοντας κάνει τον κύκλο του στη συνέχεια σε Κάλιαρι και Μπέτις, ο Αντάν έκανε φέτος το μεγάλο βήμα στην καριέρα του με την μετεγγραφή του στην Ατλέτικο. Ο 31χρονος τερματοφύλακας παρουσιάστηκε επίσημα από τη νέα του ομάδα και αναφέρθηκε στην πρόκληση που του παρουσιάζεται να ανταγωνιστεί με έναν σπουδαίο γκολκίπερ, όπως είναι ο Όμπλακ.  

«Η πρόκληση που επέλεξα είναι σκληρή, μιλάμε για έναν μεγάλο τερματοφύλακα, αλλά αυτό συμβαίνει σε ένα μεγάλο κλαμπ όπως είναι η Ατλέτικο, όπου στο ρόστερ της συμπεριλαμβάνονται τρεις παγκόσμιοι πρωταθλητές » είπε αρχικά. 

«Έρχομαι με ένα τεράστιο όνειρο, παίζω σε ένα εξαιρετικό επίπεδο για πέντε χρόνια και κέρδισα τεράστια εμπειρία. Δεν είμαι πια το παιδί που έφυγε από τη Ρεάλ Μαδρίτης πριν από πολύ καιρό, είμαι πιο ώριμος και έτοιμος τερματοφύλακας, ο οποίος έρχεται θέλοντας να αγωνιστεί και να παίξει όσο το δυνατόν περισσότερα παιχνίδια».

Ο Αντάν αναφέρθηκε και στους οπαδούς της νέας του ομάδας:
«Όποτε ήρθα ως αντίπαλος, εντυπωσιάστηκα από το πώς ζει το ποδόσφαιρο όλος ο οργανισμός, από το πώς ζουν το ποδόσφαιρο οι οπαδοί», σημείωσε ο 31χρονος. 
«Τώρα θέλω να είμαι μέσα σε αυτό και να είμαι μέρος αυτής της μεγάλης οικογένειας. Υπάρχουν μερικές αξίες που με συνοδεύουν. εργασία, θυσίες και δέσμευση για καθημερινή βελτίωση. Θα δώσω το παν στην Ατλέτικο, για να την βοηθήσω να συνεχίσει να αναπτύσσεται και να επιτυγχάνει τους στόχους της».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.