“Εφτάψυχη” η Νότιγχαμ (video)

Για δεύτερη σερί αγωνιστική ισοφάρισε στο τέλος σε 2-2 και παρέμεινε αήττητη αλλά με τέσσερις ισοπαλίες σε πέντε ματς. Αγνοεί τη νίκη η Μπέρμιγχαμ.

Η ομάδα του Αϊτόρ Καράνκα βρέθηκε στα “σχοινιά” για 75′ λεπτά αγώνα αλλά κατάφερε να παραμείνει αήττητη για πέμπτο σερί ματς έχοντας τέσσερις ισοπαλίες και μία νίκη. 

Η Μπέρμιγχαμ που προερχόταν από τέσσερα ματς χωρίς νίκη με δύο ήττες και δύο ισοπαλίες προηγήθηκε με 2-0. το πρώτο γκολ έβαλε στο 21΄ με υπέροχη κεφαλιά ο Πολωνός Γιούτκεβιτς ύστερα από σέντρα του Μαγκομά. Στο 72′ ήρθε το 2-0 με ατομική ενέργεια και σουτ του Άνταμς από το ύψος της περιοχής στην πρώτη του επαφή με τη μπάλα.

Μέχρι εκείνο το σημείο η Φόρεστ δεν είχε απειλήσει καθόλου. Ήρθε όμως ένα εκπληκτικό γκολ του Λόλεϊ με σκροπ-σουτ έκω από την περιοχή. Ήταν η πρώτη του επαφή με τη μπάλα και ήταν ένα εκπληκτικό γκολ ανήμερα των 26ων γενεθλίων του. 

Το 2-2 ήρθε στο 87′ από τον Μέρφι ο οποίος στην μοναδική καλή του προσπάθεια στο ματς έκανε σεντερφορίσια κίνηση στην περιοχή και με αριστερό σουτ νίκησε τον Καμπ, χαρίζοντας βαθμό στην ομάδα του και στερώντας δύο από την ομάδα του Μονκ.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.