Πικέ: ” Δεν θα κάνω το τένις σαν το ποδόσφαιρο “

Με αφορμή τη νέα μορφή του Davis Cup και τη συμμετοχή της εταιρίας του Ζεράρντ Πικέ "Kosmos" στο πρότζεκτ της ITF, ο άσος της Μπαρτσελόνα μίλησε στην ισπανική εφημερίδα "El Pais" για τα πλάνα του.

Με αφορμή τη νέα μορφή του Davis Cup και τη συμμετοχή της εταιρίας του Ζεράρντ Πικέ “Kosmos” στο πρότζεκτ της ITF, ο άσος της Μπαρτσελόνα μίλησε στην ισπανική εφημερίδα “El Pais” για τα πλάνα του.

«Για κανέναν λόγο δεν σκοπεύω να κάνω το τένις όπως το ποδόσφαιρο, κάθε άθλημα έχει τα δικά του χαρακτηριστικά και την ιστορία του. Το τένις μου αρέσει όπως είναι. Θέλουμε να εκσυγχρονίσουμε το Davis Cup, αλλά την ίδια στιγμή να κρατήσουμε μερικά χαρακτηριστικά, όπως τον αριθμό των συμμετεχόντων κλπ. Γι΄ αυτό διατηρήσαμε έναν προκριματικό γύρο τον Φεβρουάριο, για την πρόσβαση στο κυρίως ταμπλό», είπε μεταξύ άλλων ο Πικέ στην ισπανική εφημερίδα και πρόσθεσε: 
 
«Ένας άλλος παράγοντας ήταν η επιφάνεια, επειδή ίσως οι παίκτες επέστρεφαν από ένα τουρνουά σε γρήγορο τερέν και έπρεπε να παίξουν σε χόρτο ή σε σκληρή επιφάνεια, αυξάνοντας τον κίνδυνο τραυματισμού». 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.