Με το στήθος του Πούκι η Νόριτς (video)

Η Νόριτς επιβεβαίωσε τη φόρμα της με την τρίτη διαδοχική της νίκη περνώντας από το ''Λόφτους Ρόουντ'' με το γκολ του Φινλανδού Τέεμου Πούκι που έφτασε τα έξι στη σεζόν.

Η Νόριτς επιβεβαίωσε τη φόρμα της με την τρίτη διαδοχική της νίκη περνώντας από το ”Λόφτους Ρόουντ” με το γκολ του Φινλανδού Τέεμου Πούκι που έφτασε τα έξι στη σεζόν.

Ανώτερη σε όλη την διάρκεια του αγώνα στο Λονδίνο η ομάδα του Γερμανού Ντάνιελ Φάρκε δημιούργησε ευκαιρίες να σκοράρειστο πρώτο ημίχρονο με τον Πούκι να αγγίζει το γκολ αλλά για εκατοστά να μην μπορεί να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα μετά το γύρισμα του Λούις.Ακίνδυνη η QPR είχε ένα σουτ στο πρώτο μέρος με τον Μπαπτίστ να στέλνει τη μπάλα…στις εξέδρες.

Δυνατά μπήκε στο δεύτερο ημίχρονο η Νόριτς δημιουργώντας ευκαιρίες με τον νεαρό Κάντγουελ που καθιερώνεται στην εντεκάδα.Η QPR αδυνατούσε να βγει με αξιώσεις στην επίθεση ώστε να απειληθεί ο Κρουλ και τα ”καναρίνια” χτύπησαν ξανά με τον Φινλανδό. Με τη συμπήρωση 70 λεπτών ο Γερμανός Στίπερμαν γέμισε, η μπάλα κόντραρε στον Μπαπτιστ και ο Πούκι με το στήθος πέτυχε το 6ο φετινό του γκολ σε όλες τις διοργανώσεις.

Η ομάδα του Μακλάρεν έψαξε την ισοφάριση και είχε ένα αξιόλογο σουτ με τον Φρίμαν στην μοναδική δύσκολη επέμβαση του Κρουλ.
Στις καθυστερήσεις ο Ρόουντς που πήρε τη θέση του Πούκι έχασε μεγάλη ευκαιρία να ανεβάσει το δείκτη του σκορ με τον Λάμλεϊ να κρατάει το 0-1.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.