Στην Αθήνα και όχι στην Κύμη η παρουσίαση του 27ου πρωταθλήματος μπάσκετ

Στο "Athens Metropolitan Expo" στον Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών «Ελευθέριος Βενιζέλος», και όχι στην Κύμη, θα πραγματοποιηθεί την προσεχή Δευτέρα στις 20:00 η παρουσίαση του 27ου Επαγγελματικού Πρωταθλήματος της Α1 ανδρών στο μπάσκετ από τον ΕΣΑΚΕ.

Στο Athens Metropolitan Expo στον Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών «Ελευθέριος Βενιζέλος», αντί στην Κύμη, θα πραγματοποιηθεί την προσεχή Δευτέρα στις 20:00 η παρουσίαση του 27ου Επαγγελματικού Πρωταθλήματος της Α1 ανδρών στο μπάσκετ από τον ΕΣΑΚΕ.
 
Στην εκδήλωση θα δώσουν το «παρών» οι προπονητές και οι αρχηγοί των 14 ΚΑΕ της Α1, οι οποίοι θα παραθέσουν συνέντευξη Τύπου.

Στο πλαίσιο της επίσημης παρουσίασης ενόψει της νέας σεζόν, θα γίνουν οι βραβεύσεις των κορυφαίων της Basket League 2017-18, του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ για την κατάκτηση του Πρωταθλήματος 2017-18, της ΑΕΚ για την κατάκτηση του Basketball Champions League και του Κυπέλλου Ελλάδας. 

Θα τιμηθεί, επίσης, η Εθνική ομάδα για την πρόκριση της στο Παγκόσμιο Κύπελλο 2019 και θα πραγματοποιηθεί η παρουσίαση των χορηγών του ΕΣΑΚΕ. 
 
Σύμφωνα με απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου του ΕΣΑΚΕ, η εκδήλωση ήταν αρχικά προγραμματισμένη να πραγματοποιηθεί στην Κύμη. Για τεχνικούς λόγους, που ήταν αδύνατο να ξεπεραστούν, αλλά και λόγω των αγωνιστικών υποχρεώσεων των ομάδων, η παρουσίαση θα διεξαχθεί τελικά στην Αθήνα.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.