Προχωρούν οι ανανεώσεις στον ΠΑΟΚ

Η διοίκηση του ΠΑΟΚ είναι αποφασισμένη να προχωρήσει τις επαφές για την ανανέωση της συνεργασίας της με τους παίκτες, οι οποίοι μένουν ελεύθεροι στο τέλος της εφετινής σεζόν, προκειμένου να τους «δέσει» στην Τούμπα.

Η διοίκηση του ΠΑΟΚ είναι αποφασισμένη να προχωρήσει τις επαφές για την ανανέωση της συνεργασίας της με τους παίκτες, οι οποίοι μένουν ελεύθεροι στο τέλος της εφετινής σεζόν, προκειμένου να τους «δέσει» στην Τούμπα. Σύμφωνα με δημοσιεύματα, οι Φερνάντο Βαρέλα και Άνχελ Κρέσπο θα έχουν τις προσεχείς ημέρες επαφές με τους ιθύνοντες του «Δικέφαλου» του Βορρά», προκειμένου να βρεθεί η «χρυσή τομή» και να υπογράψουν τα νέα τους συμβόλαια. Οι δυο παίκτες αναμένεται να υπογράψουν έως το 2021 με τους «ασπρόμαυρους», εφόσον συμφωνήσουν στον οικονομικό τομέα με τους ιθύνοντες του ΠΑΟΚ. 

Παράλληλα, η διοίκηση του ΠΑΟΚ θα συνεχίσει τις επαφές με τον Ντιέγκο Μπίσεσβαρ, προκειμένου να υπογράψει και αυτός την ανανέωση της συνεργασίας του. Ο Ολλανδός μεσοεπιθετικός φέρεται να αξιώνει περισσότερα χρήματα από αυτά που του προσφέρει η διοίκηση τα ομάδας και μέχρι στιγμής φαίνεται πως υπάρχει διαφορά ανάμεσα στις δυο ομάδες. Ο Λουτσέσκου έχει ζητήσει την παραμονή του παίκτη στο ρόστερ της ομάδας και τη νέα σεζόν .


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.