Τα Χρονικά της Νάρνια μετατρέπονται σε ταινίες και σειρές για το Netflix

Η επιστροφή του Aslan.Έπειτα από σύναψη πολυετούς συμφωνίας ανάμεσα στο Netflix και την The C.S.

Η επιστροφή του Aslan.

Έπειτα από σύναψη πολυετούς συμφωνίας ανάμεσα στο Netflix και την The C.S. Lewis Company, το Netflix θα μετατρέψει κλασικές ιστορίες από το σύμπαν της Νάρνια σε τηλεοπτικές σειρές και ταινίες, για τους συνδρομητές του σε όλο τον κόσμο.

Όλες οι σειρές και οι ταινίες που θα προκύψουν από αυτή τη συμφωνία θα είναι παραγωγής Netflix, με τον Mark Gordon της Entertainment One (eOne) και τους Douglas Gresham και Vincent Sieber σε ρόλο executive producers για τις σειρές, και παραγωγών για τα φιλμ.

“Η Νάρνια είναι ένα από αυτά τα σπάνια δημιουργήματα που αγγίζουν πολλές γενεές σε όλα τα μήκη της γης», δήλωσε ο Mark Gordon, Πρόεδρος και Διευθυντής Προγράμματος της eOne. «Η eOne και εγώ χαιρόμαστε ιδιαίτερα για αυτή τη συνεργασία μας με την The C.S.Lewis Company και το Netflix, καθώς γνωρίζουμε πως έχουν την ικανότητα να μεταφράσουν το σύμπαν της Νάρνια σε εξαιρετικού επιπέδου ταινίες και σειρές. Ανυπομονούμε να ξεκινήσει η παραγωγή όλων αυτών των πρότζεκτ που σχεδιάζουμε να πραγματοποιήσουμε”

O Gordon πριν περίπου έναν χρόνο είχε αναφερθεί σε νέες ταινίες, αλλά από την Sony, με σκηνοθέτη της πρώτης τον Joe Johnson του “Captain America: The First Avenger”. Υπήρχαν φήμες ότι εκεί θα πρωταγωνιστούσε η Millie Bobby Brown του “Stranger Things”. Δεν γνωρίζουμε αυτή την στιγμή τι έχει απογίνει το συγκεκριμένο project, αλλά αξίζει να σημειωθεί οτι είχε ακριβώς τους ίδιους εκτελεστικούς παραγωγούς.


Η Γεράκου Γιώτα είναι director του IGN Greece και μπορείτε να την βρείτε στο Facebook ή στο Instagram να σπαμμάρει βιβλία.

Πηγή: IGN Greece


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.