Κόβατς: “Έπρεπε να είχαμε κερδίσει με περισσότερα”

Ο τεχνικός της Μπάγερν, Νίκο Κόβατς, πιστεύει πως η υπεροχή της ομάδας του στο ματς με την ΑΕΚ δεν αποτυπώθηκε στον πίνακα του σκορ.

Η πρωταθλήτρια Γερμανίας επικρατησε της ΑΕΚ χάρη στα δύο γκολ του Λεβαντόφσκι και συνολικά δεν ήταν μια από τις κορυφαίες της εμφανίσεισ το Αλιάνζ Αρένα. Ωστόσο ο προπονητής της ομάδας, Νίκο Κόβατς, μιλώντας στη συνέντευξη τύπου, εξέφρασε την ικανοποίηση για την απόδοση της ομάδας του λέγοντας:

“Είμαστε πολύ χαρούμενοι για τη νίκη. Θα μπορούσαμε να είχαμε βάλει περισσότερα γκολ και να έχουμε τελειώσει το ματς πολύ νωρίτερα. Γενικά πάντως τους αξίζαμε τους τρεις βαθμούς. 

Είμαστε χαρούμενοι που φτάσαμε τους δέκα πόντους, είμαστε σε πλεονεκτική θέση. Μας εξέπληξε ο τρόπος με τον οποίο αγωνίστηκε ο αντίπαλος σε σχήμα διαμάντι, αλλά μετά το 30ό λεπτό προσαρμοστήκαμε καλά. 

Αρχικά η νίκη είναι πολύ καλή για την αυτοπεποίθησή μας. Δεύτερον είναι σημαντικό ότι δημιουργήσαμε πολλές ευκαιρίες. Χαίρομαι για τον Λεβαντόφσκι γιατί είναι ένας πολύτιμος παίκτης για μας. Είχε τέσσερις ευκαιρίες και έκανε τις δύο γκολ, πολύ καλό ποσοστό.”


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.