Μοιρασιά στην Ανδαλουσία

Μπέτις και Μίλαν έμειναν στο 1-1 στη Σεβίλλη με τους Ισπανούς να διατηρούν την κορυφή του ομίλου, αλλά με μόλις ένα βαθμό διαφορά από τους Ιταλούς και τον Ολυμπιακό.

Η Μπέτις άρχισε καλύτερα το ματς, η Μίλαν επιβεβαίωσε την αποτελεσματικότητα της στο δεύτερο ημίχρονο και το τελικό 1-1 αυξάνει κατακόρυφα τη σημασία της επόμενης αγωνιστικής σε συνδυασμό με την επικράτηση του Ολυμπιακού απέναντι στη Ντουντελάνζ. 

Οι γηπεδούχοι κυριάρχησαν από την αρχή, κυκλοφορώντας καλύτερα τη μπάλα και μεταφράζοντας με αυτόν τον τρόπο το υψηλότερο ποσοστό κατοχής σε πίεση για τη Μίλαν. Πέρασαν μόλις 12 λεπτά μέχρι το τέρμα με το οποίο ο Τζιοβάνι Λο Σέλσο, ο οποίος είχε σκοράρει και στη νίκη της ομάδας του στο Μιλάνο, δώσει προβάδισμα στους γηπεδούχους. Ο Φίρπο γύρισε από την αριστερή πτέρυγα τη μπάλα στο ύψος του πέναλτι και ο 22χρονος Αργεντινός με πλασέ στην κίνηση δεν άφησε περιθώρια στον Πέπε Ρέινα. 

Η Μπέτις συνέχισε να έχει τον έλεγχο του αγώνα και να πιέζει την ομάδα του Γκατούζο, η οποία δυσκολεύθηκε ιδιαίτερα να μεταφέρει τη μπάλα στη γραμμή κρούσης και τον Κουτρόνε. Ενδεικτικό στατιστικό της εικόνας που είχε η αναμέτρηση στο πρώτο μέρος οι ολοκληρωμένες μεταβιβάσεις. 406 είχαν οι Ισπανοί, 186 οι Ιταλοί στο πρώτο 45λεπτο. 

Το στατιστικό στοιχείο που ήθελε πριν την έναρξη του ματς τη Μίλαν να έχει σκοράρει και τα πέντε τέρματα της στο Γιουρόπα Λιγκ στο δεύτερο ημίχρονο επιβεβαιώθηκε και στη Σεβίλλη. Ο Σούσο εκτέλεσε έξυπνα φάουλ στο 62ο λεπτό, πραγματοποιώντας σέντρα με εσωτερικό φάλτσο και πορεία προς την εστία. Μπορεί κανείς να μη βρήκε τη μπάλα, αλλά εκείνη κατέληξε, αιφνιδιάζοντας το Λόπες, στο βάθος της εστίας.
Οι ροσονέρι πίεσαν με στατικές φάσεις, ενώ οι γηπεδούχοι βρήκαν ευκαιρίες σε ροή αγώνα στο τελευταίο δεκάλεπτο του ματς χωρίς ωστόσο να μπορέσουν να τις αξιοποιήσουν. 

Την επόμενη αγωνιστική η Μπέτις υποδέχεται τον Ολυμπιακό ενώ η Μίλαν περιμένει την ουραγό Ντουντελάνζ. 
Στη βαθμολογία: Μπέτις 8, Μίλαν 7, Ολυμπιακός 7, Ντουντελάνζ 0 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.