Πέλκας: “Μη μείνουμε στην ήττα” (video)

Ο αρχηγός του ΠΑΟΚ έστειλε το δικό του μήνυμα στους συμπαίκτες του εν όψει της δύσκολης συνέχειας που έχει μπροστά η ομάδα

Στον ΠΑΟΚ το ζητούμενο είναι η ισορροπία μετά το άσχημο αποτέλεσμα που είχε η ομάδα στην Ουγγαρία, στον αγώνα με τη Βίντι. Ο Δημήτρης Πέλκας λοιπόν σε αυτό ήταν που στάθηκε στις δηλώσεις που έκανε για την επόμενη μέρα στα κανάλια novasports.
Είπε αρχικά στους Κωστή Μπότσαρη και Γιάννη Πάγκο: “Δεν ήταν καλό το χθεσινό αποτέλεσμα για εμάς. Δεν πρέπει, όμως, μείνουμε σε αυτό.
Προσπαθούσαμε όλοι να δώσουμε ώθηση στα παιδιά στη διάρκεια του ματς, να φτάσουμε στην ισοφάριση. Κάποιες φορές, όμως, δεν σου βγαίνει παιχνίδι”.
Για το γεγονός ότι ο ίδιος δεν αγωνίστηκε, είπε: “Ήταν απόφαση του προπονητή να μου δώσει ανάσες στα δύο τελευταία παιχνίδια, για να επανέλθω καλύτερος. Δεν είναι εύκολο να παίζεις συνέχεια. Μου έκανε καλό. Είμαι, όμως, διαθέσιμος πάντα.
Η κούραση είναι εγκεφαλική στους παίκτες. Όποιος παίζει, προσπαθεί να δίνει τα δώσει όλα”.
Για τον τρόπο που στάθηκε η ομάδα, απάντησε: “Δεν κατηγορούμε κάποιον αν έπαιξε καλά ή όχι. Ισορροπία στα συναισθήματά μας πρέπει να έχουμε. Να σκεφτόμαστε έτσι και στις νίκες και στις ήττες. Δεν πρέπει να κατηγορούμε κάποιον, όλοι μαζί προχωράμε.
Σε όλες τις ομάδες υπάρχουν περίοδοι που αυτές κάνουν κοιλιά. Προβληματιζόμαστε, κάνουμε κριτική, ψάχνουμε γιατί δεν ήμασταν καλοί. Το θέμα είναι να μαθαίνεις από τα λάθη σου. Προβληματιζόμαστε όλοι”.
Δήλωσε ακόμη: “Με τον Ατρόμητο δεν απειληθήκαμε, αλλά δεν κλειδώσαμε τη νίκη. Θέλουμε να κερδίσουμε την Κυριακή και να μείνουμε στην κορυφή. Στην Ευρώπη δεν τελείωσε κάτι, άρα θα παλέψουμε”.
Τόνισε για την κατάσταση στα αποδυτήρια: “Είμαστε όλοι μαζί. Ο προπονητής κάνει πολύ καλή δουλειά από την αρχή. Δεν χρειάζεται να ρίχνουμε ευθύνες σε κανέναν. Όλοι κατανοούμε το μέγεθος του κάθε προβλήματος. Δεν μπορείς να είσαι πάντα στα “κόκκινα”. Το θέμα είναι να περνάς τα δύσκολα με σοβαρότητα. Έχουμε μάθει να ζούμε με την πίεση. Πρέπει να ξεπερνούμε γρήγορα τις ήττες, μόνο έτσι μπορούμε να βγάλουμε αντίδραση”.
Ερωτώμενος για τις απουσίες των Μάτος και Βιεϊρίνια από τον αγώνα με τον Παναιτωλικό, απάντησε: “Είναι παίκτες με ποιότητα και προσωπικότητα. Κάνουν παιχνίδι στην ομάδα. Είναι ελλείψεις, όμως, έχουμε άξιους αντικαταστάτες. Ελπίζω να το δείξουν αυτό στο γήπεδο”.
Για τον αγώνα με τον Παναιτωλικό απάντησε: “Τον Παναιτωλικό τώρα τον μαθαίνουμε. Το θέμα είναι εμείς τι θα κάνουμε στον αγωνιστικό χώρο.
Συμβαίνει αυτό με όλες τις ομάδες, να μας παίζουν κλειστά. Το θέμα είναι να βρούμε λύσεις πάνω σε αυτό, για να διασπάσουμε την αντίπαλη άμυνα”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.