Μόνο ο Ντιέγκο θα λείπει…

Ο Ντιέγκο Μαραντόνα δεν θα βρεθεί στο «Μπομπονέρα» για το μεγάλο superclasico του Λιμπερταδόρες, καθώς η ομάδα του έχει υποχρεώσεις στο Μεξικό.

Ο Ντιέγκο Μαραντόνα δεν θα βρεθεί στο «Μπομπονέρα» για το μεγάλο superclasico του Λιμπερταδόρες, καθώς η ομάδα του έχει υποχρεώσεις στο Μεξικό.

Ο θρυλικός Αργεντινός είναι γνωστός οπαδός της Μπόκα και έχει φορέσει τη φανέλα της ομάδας, ενώ παρακολουθεί τα ματς από την δική του σουίτα στο «Μπομπονέρα».

Απόψε δεν θα είναι εκεί, καθώς η ομάδα του Ντοράδος Σιναλόα αντιμετωπίζει την Ατλέτικο Σαν Λουίς σε κρίσιμο ματς για την άνοδο στην πρώτη κατηγορία.

Ο Ντιέγκο πάντως μίλησε στην Olé για τον πρώτο τελικό του Κόπα Λιμπερταδόρες και τόνισε ότι όλα είναι ανοικτά σε προγνωστικά, ενώ ευχήθηκε όλα να κυλήσουν ομαλά.

Αναλυτικά:

Για το τι περιμένει από τον τελικό: «Ότι η μισή χώρα θα γιορτάσει την κατάκτηση ενός Λιμπερταδόρες. Ας γίνει ένας τελικός χωρίς βία και να τον απολαύσουν οι οικογένειες. Ας γίνει πανηγύρι στην Λα Μπόκα, στον Οβελίσκο ή σε οποιαδήποτε άλλη μεριά της Αργεντινής με οικογενειακό τρόπο, με τον καθέναν να φροντίζει τον διπλανό του και την χώρα μας, χωρίς να γίνουν καταστροφές».

Για το ποια ομάδα έχει το προβάδισμα:
«Η Ρίβερ είναι δυνατή με τον Γκαγιάρδο, αλλά δεν θα είναι στον πάγκο και η Μπόκα είναι Μπόκα. Κανείς δεν μπορεί να κάνει πρόβλεψη γιατί η Μπόκα είναι σοβαρή σε αυτά τα παιχνίδια».

Για την απουσία του Γκαγιάρδο:
«Το πιο σημαντικό είναι αυτό που κάνουν οι παίκτες στον αγωνιστικό χώρο, αλλά η πραγματικότητα είναι ότι δεν είναι το ίδιο να έχεις έναν προπονητή στον πάγκο, δίπλα στους παίκτες, με το να είναι σε μία σουίτα και να μην έχει επαφή μαζί τους».

Για την απουσία φιλοξενούμενων οπαδών:
«Η επιθυμία κάθε Αργεντινού είναι να είναι στις εξέδρες με τις σημαίες και τα πανό του. Είναι το μεγαλύτερο Superclasicο στην ιστορία, αλλά όλες οι κακές συνθήκες που ζούμε εμείς οι Αργεντινοί, με την βία στους δρόμους, καθιστά την διεξαγωγή του αγώνα μόνο με γηπεδούχους οπαδούς την καλύτερη απόφαση που θα μπορούσε να ληφθεί».

Για το πώς θα γιορτάσει στο Μεξικό:
«Θα είναι μία ιδιαίτερη μέρα γιατί παίζουμε με τους Ντοράδος ένα σημαντικό παιχνίδι και επίσης παίζει η ομάδα που αγαπώ. Οπότε με βλέπω να πανηγυρίζω διπλά για την Μπόκα και τους Ντοράδος, μαζί με τα αγαπημένα μου πρόσωπα».

Για το αν η Μπόκα θα είναι «Βασίλισσα των Κυπέλλων» αν ισοφαρίσει τα επτά Λιμπερταδόρες της Ιντεπεντιέντε:
«Η μόνη Βασίλισσα των Κυπέλλων ονομάζεται Μπόκα Τζούνιορς…».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.