Πατάει σε έδρα και άμυνα

Ο ΠΑΟΚ ποντάρει στις καλές επιδόσεις του τόσο στην Τούμπα, όσο και στον αμυντικό τομέα, εν όψει της σημερινής (11/11, 17:15') αναμέτρησης στο "σπίτι" του με τον Παναιτωλικό, απέναντι στον οποίο έχει καλή παράδοση

Ο ΠΑΟΚ δεν πήρε το τρίποντο την περασμένη αγωνιστική στο Περιστέρι απέναντι στον Ατρόμητο, όμως, κράτησε την κορυφή στο βαθμολογικό πίνακα της Super League έστω και με το βαθμό της ισοπαλίας. Εκεί θέλει να διατηρηθεί και σήμερα (11/11) μετά τον εντός έδρας αγώνα με τον Παναιτωλικό (17:15′) στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής.
Η ιστορία κάθε αγώνα γράφεται στον αγωνιστικό χώρο, όμως, πάντα υπάρχουν κάποια δεδομένα πριν την έναρξη. Και τα δεδομένα που υπάρχουν εν όψει αυτής της αναμέτρησης, λένε ότι ο ΠΑΟΚ θεωρητικά έχει τον πρώτο λόγο για να φτάσει στο θετικό αποτέλεσμα με αντίπαλο την ομάδα του Αγρινίου. 
Ο “Δικέφαλος” όχι απλώς είναι αήττητος στο πρωτάθλημα της τρέχουσας σεζόν, αλλά μαζί με τους αγώνες στο τελείωμα του σιγκουρί της περασμένης περιόδου, μετράει 14 αναμετρήσεις σερί χωρίς ήττα. Ειδικά στην Τούμπα, αυτή τη σεζόν δεν έχει δεχτεί καν κάποιο τέρμα σε 4 αναμετρήσεις ως τώρα εκεί. Μάλιστα, οι δύο ήταν απέναντι σε ΑΕΚ και Παναθηναϊκό. Είναι η μοναδική ομάδα που δεν έχει δεχτεί τέρμα εντός έδρας.
Γενικότερα, οι “ασπρόμαυροι” έχουν την καλύτερη άμυνα του πρωταθλήματος αυτή τη στιγμή, μαζί με την ΑΕΚ, με 3 γκολ παθητικό. Έχουν και τη δεύτερη καλύτερη επίθεση, με 15 γκολ ενεργητικό. Η ΑΕΚ έχει καλύτερη επιθετική επίδοση, με 17 γκολ υπέρ.
Ο φιλοξενούμενος σήμερα στην Τούμπα Παναιτωλικός έχει από 3 νίκες, ισοπαλίες και ήττες ως τώρα στη σεζόν. Εκτός έδρας μετράει από 1 νίκη και ισοπαλία, όμως, έχει 2 ήττες. Η πιο πρόσφατη είναι αυτή της προηγούμενης αγωνιστικής, με σκορ 3-0 από τον Πανιώνιο. Μάλιστα, και τα τρία γκολ η ομάδα του Αγρινίου τα δέχτηκε στο πρώτο ημίχρονο, όσα είχε δεχτεί και στα οκτώ πρώτα ημίχρονα ως τότε στη σεζόν.
Στην Τούμπα ο Παναιτωλικός έχει νικήσει μια μόνο φορά, τον Ιανουάριο του 2015, σε ένα παιχνίδι που στράβωσε από την αρχή για τον ΠΑΟΚ, με πέναλτι που έκανε ο Αθανασιάδης στον Κούσα. Είναι το μοναδικό που έχει κάνει ο Κλάους στην καριέρα του και το μοναδικό που έχει κερδίσει ο Κούσας. Ο Ρόμπερτ Μακ ισοφάρισε το πέναλτι του Αντρέ Άλβες, αλλά ο Βραζιλιάνος ξαναχτύπησε στο 90′.
Δέκα μήνες μετά πήρε και ένα 0-0 ο Παναιτωλικός, το δεύτερο και τελευταίο θετικό αποτέλεσμα στην Τούμπα. Από τότε ο ΠΑΟΚ έχει δύο νίκες στο γκολ. Ανεξάρτητα έδρας και διοργάνωσης, ο ΠΑΟΚ έχει επτά διαδοχικές νίκες σε βάρος του Παναιτωλικού.
Η ιστορία των αναμετρήσεων των δύο ομάδων στο πρωτάθλημα
Νίκες ΠΑΟΚ: 12
Ισοπαλίες: 2
Νίκες Παναιτωλικού: 2
Με γηπεδούχο τον ΠΑΟΚ
Νίκες ΠΑΟΚ: 6
Ισοπαλίες: 1
Νίκες Παναιτωλικού: 1


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.