Marvel και Disney αποχαιρετάν τον Stan Lee

"Κάθε φορά που θα ανοίγετε ένα κόμικ της Marvel, ο Stan θα βρίσκεται εκεί"Οι Marvel Comics και...

“Κάθε φορά που θα ανοίγετε ένα κόμικ της Marvel, ο Stan θα βρίσκεται εκεί”

Οι Marvel Comics και Walt Disney Company δημοσίευσαν μια κοινή δήλωση σχετικά με τον θάνατο του Stan Lee, εγκωμιάζοντας την κληρονομιά του και την συμμετοχή του στις δύο εταιρείες.

“Με βαριά καρδιά, μοιραζόμαστε τα θερμά μας συλλυπητήρια με την κόρη του και τον αδερφό του, και τιμάμε και θυμόμαστε τον δημιουργό, τη φωνή, το πρόσωπο της Marvel Comics”, γράφει η δήλωση τους, συνεχίζοντας με λόγια του επικεφαλής της Disney και CEO, Bob Iger.

“Ο Stan Lee ήταν τόσο αξιοσημείωτος όσο και οι χαρακτήρες που δημιούργησε”, είπε. “Ένας σούπερ ήρωας για τους fans της Marvel παγκοσμίως, ο Stan είχε την δύναμη να εμπνέει, να διασκεδάζει και να συνδέεται με το κοινό. Το μέγεθος της φαντασίας του το ξεπερνούσε μόνο το μέγεθος της καρδιάς του”.

Η δημοσίευση συνεχίζει με την ιστορία του Stan Lee, από την αρχή του στην Timely Comics στην εξέλιξη τους σε Marvel Comics.

“Όταν κάτι ήταν σημαντικό για τον Stan, το ένιωθες στις λέξεις του, είτε ήταν editorial είτε ιστορίες. Με πάθος για το μέσο, βοήθησε να καθορίσει και αναμορφώσει το Comics Code Authority και αναφέρθηκε σε καίρια θέματα όπως οι διακρίσεις, τα ναρκωτικά και η ανοχή προς τρίτους.”

“Η Marvel και όλη η Walt Disney Company χαιρετούν τη ζωή και την καριέρα του Stan Lee και προσφέρουν την απεριόριστη ευγνωμοσύνη τους για τα ανεπανάληπτα επιτεύγματα του μέσα στους χώρους τους. Κάθε φορά που θα ανοίγετε ένα κόμικ της Marvel, ο Stan θα βρίσκεται εκεί.”


Η Γεράκου Γιώτα είναι director του IGN Greece και μπορείτε να την βρείτε στο Facebook ή στο Instagram να σπαμμάρει βιβλία.

Πηγή: IGN Greece


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.