Ο ενωτικός και.. κύριος Ντιμπάλα

Μπορεί η απόκτηση του Κριστιάνο Ρονάλντο να του έδωσε διαφορετικό, ίσως περιορισμένο ρόλο, όμως ο Πάουλο Ντιμπάλα έβαλε τέλος σε φήμες περί... παραπόνων σκεπτόμενος το καλό της ομάδας του.

Μπορεί η απόκτηση του Κριστιάνο Ρονάλντο να του έδωσε διαφορετικό, ίσως περιορισμένο ρόλο, όμως ο Πάουλο Ντιμπάλα έβαλε τέλος σε φήμες περί… παραπόνων σκεπτόμενος το καλό της ομάδας του.

“Από τη στιγμή που ο Κριστιάνο ήρθε στην ομάδα ήμασταν και εξακολουθούμε να είμαστε πολύ καλά μαζί. Έχουμε σκοράρει σημαντικά γκολ για τη Γιουβέντους και πιστεύω πως τα έχουμε πάει πολύ καλά μέχρι τώρα” ανέφερε ο Ντιμπάλα, που με την απόκτηση του Ρονάλντο αποτελεί ξεκάθαρα πλέον το δεύτερο… βιολί στην επίθεση της “Γηραιάς Κυρίας”.

Στα πρώτα 11 παιχνίδια του έχει σημειώσει δύο γκολ, ενώ ο συμπαίκτης του παίρνει τις τετραπλάσιες τελικές σε σχέση με τον ίδιο στην Serie A.

“Ο Κριστιάνο αποκτήθηκε το καλοκαίρι, όμως γνωρίζαμε από πριν πόσο σημαντικός θα ήταν για την ομάδα. Γνωρίζαμε από την θητεία του στη Ρεάλ πως αγωνίζεται και τι μπορεί να κάνει. Δεδομένα έπρεπε να κάνουμε ορισμένες αλλαγές, όμως είμαστε όλοι χαρούμενοι και ελπίζουμε να πετύχουμε αρκετά γκολ μαζί”, κατέληξε στις δηλώσεις του ο Ντιμπάλα.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.