Σλούκας: «Ίσως να παραφέρθηκα στο τρίποντο» (video)

Ο MVP της νίκης της Φενέρμπαχτσε επί του Ολυμπιακού αφιέρωσε την επιτυχία στον Βέσελι, ενώ μίλησε και για τον πανηγυρισμό του μετά το καθοριστικό τρίποντό του, προς το τέλος του παιχνιδιού.

Ο Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς, ικανοποιημένος από τη σπουδαία εμφάνισή του, τον χαρακτήρισε ως «μεγάλο ηγέτη της ομάδας» κι ο Κώστας Σλούκας αφιέρωσε τη  νίκη στον απόντα –για καλό λόγο και…γεννητούρια- Γιαν Βέσελι, μιλώντας και για τον πανηγυρισμό του.

«Το ματς κρίθηκε στη λεπτομέρεια, ο Ολυμπιακός έπαιζε με την πλάτη στον τοίχο, ήταν δύσκολος αγώνας, μένει στο παρελθόν το γεγονός πως πέτυχα το καθοριστικό τρίποντο, αυτό πυ μετράει είναι η νίκη, ίσως να παραφέρθηκα στον πανηγυρισμό μου, είμαι ενθουσιώδης, σέβομαι τον Ολυμπιακό, δυστυχώς για 40 λεπτά είμαστε αντίπαλοι, όλος ο κόσμος γνωρίζει πως ο Ολυμπιακός ανήκει στην ελίτ. Κάθε χρόνο νιώθω και καλύτερα, ο προπονητής κι οι συμπαίκτες μου με εμπιστεύονται. Ευχαριστώ τον προπονητή μου για τα καλά λόγια του, έχουμε εξαιρετική επικοινωνία, όπως και με όλους τους συμπαίκτες μου. Ήταν δύσκολο ματς, δεν είχα καταφέρει να νικήσω σε αυτό το γήπεδο ως παίκτης της Φενέρμπαχτσε, ούτως ή άλλως ο Ολυμπιακός είναι εκπληκτική ομάδα ειδικά στην έδρα του. Δείξαμε χαρακτήρα, αφού καταφέραμε να νικήσουμε δίχως τον Βέσελι,  αφιερώνουμε τη νίκη σε εκείνον και στο νεογέννητο παιδί του» τόνισε ο Έλληνας γκαρντ. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.