Όλοι στη διάθεση Παντελίδη

Με την επιστροφή και του Αναγνωστόπουλου σήμερα (17/11) στις προπονήσεις, όσοι παίκτες του Άρη βρίσκονται στη Θεσσαλονίκη, συμμετείχαν κανονικά στο πρόγραμμα της ομάδας

Ο Αλέξανδρος Αναγνωστόπουλος ξεπέρασε την ίωση, που τον ταλαιπώρησε τις τελευταίες ημέρες, και μπήκε ξανά σήμερα (17/11) στην προπόνηση του Άρη. Έτσι, όλοι οι παίκτες της ομάδας που βρίσκονται στη Θεσσαλονίκη, είναι κανονικά στη διάθεση του νέου προπονητή των “κίτρινων”, Σάββα Παντελίδη.
Λέμε γι’ αυτούς που βρίσκονται στην πόλη, διότι, θυμίζουμε, οι Μέργκιμ Μάβραϊ και Μίγκεν Μπάσα έχουν υποχρεώσεις με την Εθνική Αλβανίας, οπότε εκ των πραγμάτων απουσιάζουν. Οι δύο διεθνείς με την αντιπροσωπευτική ομάδα της χώρας τους αναμένεται να επιστρέψουν στη βάση τους την ερχόμενη εβδομάδα.

Για αύριο (18/11) υπάρχει προγραμματισμένο ρεπό. Ο Έλληνας τεχνικός αποφάσισε να αφήσει τους “κίτρινους” να πάρουν μια ανάσα και να χαλαρώσουν. Θα συναντηθεί και πάλι μαζί τους το μεσημέρι της ερχόμενης Δευτέρας, όταν και θα αρχίσει και πάλι το πρόγραμμα προπονήσεων.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.