Το manga του “Dragon Ball Super” συνεχίζει μετά από την ιστορία του Broly

Με ποια καινούργια ιστορία;Η ιστορία του "Dragon Ball Super" συνεχίζεται μέσα από το manga του και...

Με ποια καινούργια ιστορία;

Η ιστορία του “Dragon Ball Super” συνεχίζεται μέσα από το manga του και προχωράει μπροστά στον χρόνο, μετά από τα γεγονότα του “Universe Survival” arc του anime και της ταινίας “Dragon Ball Super: Broly”, όπως αναφέρει το comicbook.

Η είδηση μεταφέρθηκε μέσω Twitter. Φαίνεται πως το νέο arc που θα ξεκινήσει την κυκλοφορία του στο επόμενο τεύχος του V- Jump “θα είναι μία ‘πρωτότυπη ιστορία’ τοποθετημένη μετά από την ‘Broly’ ταινία”. Μέσα στο manga πιθανολογούνται να βρεθούν και στοιχεία σχετικά με τη συνέχεια του ομότιτλου anime, αν και δεν έχει επιβεβαιωθεί η τηλεοπτική μεταφορά του καινούργιου arc.

Από τη διαρροή μάθαμε πως το επόμενο arc θα έχει τον τίτλο “Galactic Patrol” και θα ακολουθεί έναν δραπέτη φυλακής, ο οποίος θα συναντήσει τους Goku και Vegeta αναζητώντας ένα συγκεκριμένο άτομο.

Όσον αφορά με τις πιο πρόσφατε εξελίξεις, η επίσημη σύνοψη του “Dragon Ball Super: Broly” είναι αρκετά κατατοπιστική.

“Αυτή είναι η ιστορία ενός νέου Saiyan. Η Γη βρίσκεται σε ειρήνη μετά από το ‘Tournament of Power’. Συνειδητοποιώντας ότι τα σύμπαντα κρύβουν ακόμα περισσότερους ισχυρούς ανθρώπους που δεν έχουμε δει, ο Goku περνάει τις μέρες του σε προπονήσεις για να επιτύχει ακόμα υψηλότερα επίπεδα δύναμης. Τότε μία μέρα, ο Goku και ο Vegeta αντιμετωπίζουν έναν Saiyan που ονομάζεται ‘Broly’ τον οποίον δεν έχουν δει ποτέ πριν. Οι Saiyan υποτίθεται πως είχαν σχεδόν κατατροπωθεί από την καταστροφή του ‘Planet Vegeta’, οπότε τι κάνει αυτός εδώ στη Γη; Η αναμέτρηση μεταξύ των τριών Saiyan που έχουν ακολουθήσει εντελώς διαφορετικά πεπρωμένα εξελίσσεται σε μία καταπληκτική μάχη, όπου ακόμα και ο Frieza (ή Freeza)( επιστρέφοντας από το Hell) θα ανακατευθεί μαζί τους”.

Το anime του “Dragon Ball Super” έβαλε άνω τελεία φέτος τον Μάρτιο. Η πρεμιέρα της ταινίας αναμένεται τον Δεκέμβριο για την Ιαπωνία και τον Ιανουάριο για τις Η.Π.Α.


Αν δεν βρείτε την Θάλεια στο El Dorado, στην Middle Earth ή στην Grand Line, αναζητήστε την στο Facebook ή το Twitter.

Πηγή: IGN Greece


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.