Ελευθερόπουλος: “Εχουμε μείνει πίσω βαθμολογικά”

Ο 42χρονος έκανε ντεμπούτο στον πάγκο του Ηρακλή και μετά την ήττα από την Παναχαϊκή είπε ότι η ομάδα χρειάζεται δουλειά και έχει δρόμο για να πάρει τους βαθμούς που έχει χάσει

Ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος έκανε ντεμπούτο στον πάγκο του Ηρακλή. Στο πρώτο παιχνίδι γνώρισε την ήττα και έτσι τώρα ο Ηρακλής -σε τέσσερα ματς- έχει δύο ήττες, μία νίκη και μία ισοπαλία. Ο 42χρονος τεχνικός είπε, μεταξύ άλλων, μετά το τέλος -στη συνέντευξη Τύπου- ότι ο Ηρακλής χρειάζεται δουλειά. 
Στην αρχή των δηλώσεών του είπε: “Θέλω να δώσω συγχαρητήρια για την εν γένει συμπεριφορά της Παναχαϊκής και πέρσι και φέτος τόσο την εξωαγωνιστική όσο και την αγωνιστική. Είναι από τις ομάδες που θέλουν να παίξουν ποδόσφαιρο και έχουν σωστή συμπεριφορά και μπράβο και στον Σωκράτη Οφρυδόπουλο και στον Ηλία Κυριακίδη”.  
Είπε για το παιχνίδι: “Παρά το ότι ο αγωνιστικός χώρς δεν ήταν τόσο κακός, όσο θα περιμέναμε λόγω της βροχής, και οι δύο ομάδες δεν κατάφεραν να δείξυν αυτό που τους αρέσει, να παίξουν δηλαδή ποδόσφαιρο. Υπήρχε νευρικότητα και από τους δύο. Χάσαμε ένα ημίχρονο σε αυτά που θέλουμε. Φάγαμε ένα γκολ, έτσι όπως το φάγαμε, και δεν υπήρξαμε καθόλου απειλητικοί. Στο β’ μέρος πιέσαμε, προσπαθήσαμε να βγούμε στα πλάγια και να εκμεταλλευτούμε τις τρύπες ανάμεσα στους αμυντικούς χαφ του αντιπάλου”. 
Πρόσθεσε: “Εχουμε μείνει πίσω βαθμολογικά. Δεν ταιριάζει στην ιστορία και στην ομάδα. Εχουμε δρόμο, έχουμε δουλειά και πρέπει να πάρουμε πίσω τους βαθμούς που έχουμε χάσει”. 
Είπε ακόμη: “Είναι σημαντικό να μπαίνουμε διαφορετικά στα παιχνίδια. Είναι σημαντικό και οι παίκτες μας να βγάλουνε την προσωπικότητα που έχουμε. Πρέπει να μάθω εγώ τα χαρακτηριστικά των παικτών και εκείνοι να μάθουν εμένα για το τι ζητάω. Κάναμε μόνο τρεις προπονήσεις και έγιναν αρκετά πράγματα που δεν είναι στη φιλοσοφία μου”. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.