Πασκουάλ: “Πάντα τα πράγματα είναι καλά μετά από νίκες” (video)

Λίγα λάθη και καλή άμυνα θέλει ο Τσάβι Πασκουάλ από τους παίκτες του προκειμένου να αυξήσουν τις πιθανότητες της νίκης στην έδρα της Μπασκόνια, όπως τόνισε ο τεχνικός του Παναθηναϊκού στις δηλώσεις του στην κάμερα του Novasports.

Λίγα λάθη και καλή άμυνα θέλει ο Τσάβι Πασκουάλ από τους παίκτες του προκειμένου να αυξήσουν τις πιθανότητες της νίκης στην έδρα της Μπασκόνια, όπως τόνισε ο τεχνικός του Παναθηναϊκού στις δηλώσεις του στην κάμερα του Novasports, λίγο πριν η αποστολή των «πρασίνων» ανέβει στο αεροπλάνο για τη Βιτόρια.  

Ο Καταλανός προπονητής είπε μεταξύ άλλων στον Γρηγόρη Παπαβασιλείου και Δημήτρη Καρύδα:
«Πάντα τα πράγματα είναι καλά μετά από νίκες. Είναι το πρώτο παιχνίδι εντός έδρας της Μπασκόνια με τον Περάσοβιτς. Εχω βρεθεί πολλές φορές απέναντι στον Περάσοβιτς, γνωριζόμαστε πολύ καλά. Η Μπασκόνια έχει πολλές λύσεις, είναι επιθετική στο σπίτι της, με καλούς παίκτες, με ποιότητα στο παιχνίδι της. Θα είναι δύσκολο ματς. 

Θα πάμε εκεί να παίξουμε καλά, να διεκδικήσουμε τη νίκη, αν και θα είναι δύσκολο ματς. Αλλά αυτό συμβαίνει πολλές φορές τα τελευταία τρία χρόνια να βρισκόμαστε απέναντι σε ομάδες που άλλαξαν προπονητές. Αυτό συμβαίνει στη ζωή των προπονητών. Ο Μαρτίνιεθ είναι ένας από τους καλύτερους προπονητές στην ιστορία της Ισπανίας, αλλά σέβομαι και τον Περάσοβιτς. 
Η Μπασκόνια είναι ένας διαφορετικός αντίπαλος και είναι λογικό να αλλάζεις το πλάνο σου. Αν δεν παίξεις καλή άμυνα και δεν περιορίσεις τα λάθη σου απέναντι στην Μπασκόνια, δεν έχεις τύχη στην έδρα της». 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.