Ρόλε: “Με είχε πληγώσει το ότι δεν έπαιζα” (video)

Το παράπονό του για τη μη χρησιμοποίησή του από τον μέχρι πρότινος προπονητή του Αστέρα Τρίπολης, Σάββα Παντελίδη, εξέφρασε μέσω της κάμερας του novasports ο Μάρτιν Ρόλε. "Μακάρι να περάσω και στην πρώτη θέση των σκόρερ του Αστέρα" είπε με τη σειρά του στον Βασίλη Κωνσταντόπουλο ο Μιχάλης Μανιάς.

Το παράπονό του για τη μη χρησιμοποίησή του από τον μέχρι πρότινος προπονητή του Αστέρα Τρίπολης, Σάββα Παντελίδη, εξέφρασε μέσω της κάμερας του novasports ο Μάρτιν Ρόλε. “Μακάρι να περάσω και στην πρώτη θέση των σκόρερ του Αστέρα” είπε με τη σειρά του στον Βασίλη Κωνσταντόπουλο ο Μιχάλης Μανιάς. 

“Με είχε πληγώσει το ότι είχα μικρό χρόνο συμμετοχής στο πρωτάθλημα. Προσπαθούσα όσο μπορούσα στις προπονήσεις, οι ελπίδες μου αναπτερώθηκαν με τον νέο προπονητή και προσπαθώ να κάνω ότι κάνω πάντα” ανέφερε μεταξύ άλλων ο Ρόλε, ενώ ο Μανιά υπογράμμισε:

“Θα μπορούσα να πετύχω κι άλλο γκολ, θα προσπαθήσω να βάλω κι άλλα, η θέση μας στη βαθμολογία δεν αντικατοπτρίζει το πως παίζουμε. Μακάρι να περάσω και στην πρώτη θέση των σκόρερ του Αστέρα”. 

Δείτε τις δηλώσεις στο βίντεο.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.