Πετράκης: «Πλέον έχουμε “όπλα”» (video)

Ο Γιάννης Πετράκης δεν έκρυψε την ικανοποίηση του για την εμφάνιση του ΠΑΣ και τη νίκη επί του Λεβαδειακού, ενώ στάθηκε στις επιστροφές των ποδοσφαιριστών που έλειπαν λόγω τραυματισμών. «Χάσαμε δίκαια», το σχόλιο του Σανίνο.

Ο Γιάννης Πετράκης δεν έκρυψε την ικανοποίηση του για την εμφάνιση του ΠΑΣ και τη νίκη επί του Λεβαδειακού, ενώ στάθηκε στις επιστροφές των ποδοσφαιριστών που έλειπαν λόγω τραυματισμών. «Χάσαμε δίκαια», το σχόλιο του Σανίνο.

«Ήταν ένα παιχνίδι που όλη η οικογένεια του ΠΑΣ Γιάννινα το ήθελε πολύ. Εμείς, η διοίκηση και ο φίλαθλος κόσμος. Μετά το παιχνίδι αυτό είμαι ευχαριστημένος και πρέπει να δώσω συγχαρητήρια στα παιδιά για την ενέργεια που έβγαλαν και τη νοοτροπία σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού. Ο κόσμος βοήθησε σήμερα στη διάρκεια του ματς σε μια πολύ σημαντική μέρα για μας, καθώς θέλαμε τη νίκη. Πρέπει να κρατήσουμε τα καλά από τη σημερινή εμφάνιση, να αφοσιωθούμε στη δουλειά και να ευχηθώ να είμαστε όλοι μαζί και να μην έχουμε άλλα προβλήματα τραυματισμών, ώστε να ενισχύσουμε την εικόνα μας στο μέλλον», δήλωσε αρχικά στη συνέντευξη Τύπου.

Για τον Παμλίδη και αν πρέπει να παίζει περισσότερο, είπε: «Είναι αυτονόητο. Η εικόνα του κάθε παίκτη στην καθημερινότητα ενισχύει τη θέση του μέσα στην ομάδα».

Τέλος, αναφορικά με το στοιχείο που έγειρε την πλάστιγγα υπέρ του ΠΑΣ είπε
: «Είναι συνδυασμός πραγμάτων όχι μόνο ένα. Γύρισαν πολλοί παίκτες που έλειπαν, έχω πλέον τα όπλα και με μεγαλύτερο πλέον βαθμό ετοιμότητας, στη διάθεσή μου. Ο σχηματισμός που είχαμε σήμερα ήταν κι αυτός ένας παράγοντας, αλλά μπορεί να αλλάξει πάλι. Μας βοήθησε, όμως, τη δεδομένη στιγμή. Αλλά ξαναλέω ότι είναι συνδυασμός πραγμάτων που έφεραν τη νίκη».

Από την πλευρά του, ο προπονητής του ΠΑΣ Γιάννινα, Τζουζέπε Σανίνο, ανέφερε
: «Δεν είχαμε νεύρο καθόλου στο σημερινό παιχνίδι. Παίζαμε με μια δύσκολη ομάδα που ήθελε να κερδίσει το παιχνίδι κι εμείς δεν ήμασταν όπως πρέπει. Από αυτό που είδαμε σήμερα, το αποτέλεσμα είναι δίκαιο. Δεν θέλω να μιλήσω για ό,τι έγινε σήμερα, προτιμώ να σκέφτομαι και να προετοιμάζομαι για το επόμενο παιχνίδι. Πρέπει να κοιτάξουμε το επόμενο ματς, γιατί αυτό τελείωσε. Ήταν ένα κακό παιχνίδι για μας.
 
Δεν είμαι ευχαριστημένος από τους παίκτες. Παρά τη διακοπή στην οποία δούλεψαν αρκετά, φάνηκε ότι αυτό δεν ήταν αρκετό, δεν προετοιμάστηκαν κατάλληλα για το παιχνίδι αυτό. Το πιο συνετό είναι να επιστρέψουμε σπίτια μας να σκεφτούμε τι δεν κάναμε καλά και να προετοιμαστούμε για το επόμενο παιχνίδι».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.