Το πρόγραμμα του ΠΑΟΚ στο Λονδίνο

Η διοίκηση του ΠΑΟΚ γνωστοποίησε το πρόγραμμα της ομάδας του Ραζβάν Λουτσέσκου στο Λονδίνο, εν όψει της αναμέτρησης με την Τσέλσι για το Europa League.

Η διοίκηση του ΠΑΟΚ γνωστοποίησε το πρόγραμμα της ομάδας του Ραζβάν Λουτσέσκου στο Λονδίνο, εν όψει της αναμέτρησης με την Τσέλσι για το Europa League. 

Η σχετική ανακοίνωση: «Οι δύο συνεχόμενες ήττες από τη Βίντι, έχουν δυσκολέψει σημαντικά το έργο της πρόκρισης για τον Δικεφάλο, ο οποίος καλείται να ταξιδέψει στο Λονδίνο και να βρει αποτέλεσμα κόντρα στην Τσέλσι για να καταφέρει να διατηρήσει ελπίδες πρόκρισης στους 32 του φετινού UEFA Europa League. 

Την παραμονή του αγώνα ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στις 21:00 στην έδρα της αναμέτρησης, με τους εκπροσώπους του Τύπου να έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν τα πρώτα 15’ του προγράμματος. Στις 20:15 θα πραγματοποιηθεί η καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου του Ράζβαν Λουτσέσκου και εκπροσώπου των ποδοσφαιριστών. 

Η αντίστοιχη συνέντευξη της Τσέλσι θα πραγματοποιηθεί στις 15:00 στο προπονητικό της κέντρο, Cobham Training Ground, όπου στις 16:00 η αγγλική ομάδα θα προπονηθεί για τελευταία φορά πριν τον αγώνα κόντρα στον Δικέφαλο».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.