Άρεσε, αλλά συνεχίζει τη δοκιμή ο Αρμενάκας

Θετικές ήταν οι εντυπώσεις που άφησε ο Πάνος Αρμενάκος στο φιλικό παιχνίδι - προπονητικού χαρακτήρα - της πρώτης ομάδας του Παναθηναϊκού με την ομάδα Νέων.

Θετικές ήταν οι εντυπώσεις που άφησε ο Πάνος Αρμενάκας στο φιλικό παιχνίδι – προπονητικού χαρακτήρα – της πρώτης ομάδας του Παναθηναϊκού με την ομάδα Νέων. 

Ο υπό δοκιμή Ελληνο – Αυστραλός εξτρέμ έπαιξε για 50 λεπτά και χρησιμοποιήθηκε κυρίως στη δεξιά πλευρά, ενώ αγωνίστηκε για μικρό διάστημα και στην αριστερή πτέρυγα. 

Ο 20χρονος μεσοεπιθετικός ξεχώρισε για την ταχύτητα του και την ποδοσφαιρική του τόλμη, ενώ άφησε αρκετά ικανοποιημένο το τεχνικό τιμ των Πράσινων με την τακτική του προσήλωση. Πάντως φάνηκαν και αρκετές αδυναμίες στο παιχνίδι του ομογενούς ποδοσφαιριστή και αυτός είναι ο λόγος που οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού δεν παίρνουν ακόμα την οριστική τους απόφαση.

Ο Αρμενάκας θα συνεχίσει το επόμενο διάστημα να προπονείται με το Τριφύλλι, ενώ υπάρχει το ενδεχόμενο να γίνει άλλο ένα φιλικό παιχνίδι για να υπάρξει καλύτερη εικόνα για τις δυνατότητες του νεαρού εξτρέμ. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.