Παπανικολάου: «Επικίνδυνη η Μπουντούτσνοστ» (video)

Ο Έλληνας φόργουορντ του Ολυμπιακού αναφέρθηκε στην προσεχή αντίπαλο των «Ερυθρολεύκων», τονίζοντας πως εφόσον δεν υπάρχει προσήλωση από τους Πειραιώτες, τότε οι Μαυροβούνιοι είναι ικανοί να κάνουν τη ζημιά.

«Όσοι λένε πως η Μπουντούτσνοστ είναι εύκολος αντίπαλος, προφανώς δεν έχουν δει τα παιχνίδια με την ΤΣΣΚΑ και την Μπασκόνια» επεσήμανε ο Κώστας Παπανικολάου, εν όψει του αγώνα του Ολυμπιακού στο Σ.Ε.Φ. με τους κατόχους της Αδριατικής Λίγκας. «Είναι επικίνδυνη ομάδα, μπορεί να σου κάνει τη ζημιά, εάν την αφήσεις να βρει ρυθμό με τα τρίποντά της, εάν είμαστε στο maximum της προσπάθειάς μας τότε εμείς θα έχουμε τον πρώτο λόγο. Δεν πρέπει να τους αφήσουμε να αισθανθούν άνετα, εάν περιορίσουμε τους Ιβάνοβιτς, Γκόρντιτς, τότε θα τους βγάλουμε από το ρυθμό τους»

Ερωτηθείς για την πορεία του μέχρι στιγμής στη σεζόν, ο Παπανικολάου επεσήμανε: «Είχα αργό ξεκίνημα, νομίζω πως το τελείωμα της περσινής χρονιάς με κράτησε πίσω με τους τραυματισμούς, αρχίζω να νιώθω καλά ξανά, το πιο σημαντικό είναι να είμαστε καλά όταν πρέπει, υπάρχουν αλλαγές, νέα φιλοσοφία και προπονητής, το σημαντικό είναι να κερδίζει η ομάδα». 

Ο «Παπ» αναφέρθηκε και στην εμπειρία που είχε με τα παιδιά της One Team. «Έχω ζήσει ωραίες στιγμές με τα παιδιά της One Team, υπάρχουν παιδιά που είναι κι αθλητές, το πιο όμορφο είναι η ζεστασιά, σε αγκαλιάζουν, είναι μοναδικό, λαμβάνουμε αληθινά συναισθήματα, που δεν έχουν ίχνος πονηριάς. Στην Αμερική αυτό το θέμα είναι πιο εξελιγμένο, σημαντική η πρωτοβουλία της Euroleague. Το μπάσκετ είναι κάτι παραπάνω από ένα καλάθι, είμαστε πρότυπα, μια φωτογραφία μαζί μας σημαίνει πολλά για αυτά τα παιδιά, ακόμη και τώρα θυμάμαι όταν ήμουν παιδί πόσο ωραία ένιωθα όταν ήμουν κοντά στα ινδάλματά μου». 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.