Ο Superman προσγειώνεται στη Γη με καινούργιο game;

Τι μας ετοιμάζει η Rocksteady;Αφήνοντας για τα καλά τον Krypton ο Superman φαίνεται να έρχεται στη...

Τι μας ετοιμάζει η Rocksteady;

Αφήνοντας για τα καλά τον Krypton ο Superman φαίνεται να έρχεται στη Γη με καινούργιο παιχνίδι. Σύμφωνα λοιπόν με το Game System Requirements το παιχνίδι θα έχει τίτλο Superman: World’s Finest και η Rocksteady εμφανίζεται ως η developer εταιρεία.

Πρώτος βρήκε τη συγκεκριμένη καταχώρηση ένας χρήστης του ResetEra ο οποίος έψαχνε στο site για μερικά άλλα παιχνίδια που είχαν ακουστεί φήμες ότι θα κυκλοφορούσαν. Στη λίστα αυτή ανήκουν το GTA VI, το Half Life 3, και το Bloodborne 2. Κανένα όμως από αυτά δεν βρέθηκε.

Το συγκεκριμένο site καταγράφει τα απαιτούμενα specs για όλα τα PC games. Η δομή του μάλιστα είναι τέτοια που δεν επιτρέπει στον οποιονδήποτε να καταχωρεί παιχνίδια. Εδώ θα πρέπει να τονίσουμε ότι την προηγούμενη άνοιξη έκανε την εμφάνιση του στο site το Devil May Cry 5, σχεδόν ένα μήνα πριν την επίσημη ανακοίνωσή του.

Οι φήμες για ένα καινούργιο παιχνίδι από τη Rocksteady, την εταιρεία που βρίσκεται πίσω από το Batman: Arkham series, έχουν αρχίσει να μεγαλώνουν εδώ και καιρό. Το παιχνίδι μάλιστα εικάζεται ότι θα έχει μέσα Superman, Batman, και Robin.

Ένας άλλος χρήστης του ResetEra παρατήρησε ότι ο τίτλος World’s Finest είναι ο ίδιος με αυτόν αντίστοιχου κόμικ στο οποίο όντως εμπλέκονται οι τρεις ήρωες που αναφέραμε.

Οι φήμες αυτές έχουν ενισχυθεί έπειτα από ανακοινώσεις στο επίσημο site της εταιρείας στις οποίες ζητούνται μέλη για ένα “ΑΑΑ game για τις next generation platforms”.

Η αρχική διαρροή για το συγκεκριμένο παιχνίδι ήρθε από ένα διαγραμμένο πλέον thread στο 4chan, ενώ το VG247 έκανε αναφορά για ένα open world game στο οποίο Superman, Batman και Robin θα είναι playable characters.

Η Rocksteady δεν έδωσε το παρόν στην Ε3 το προηγούμενο έτος, φροντίζοντας ωστόσο να βγάλει σχετική ανακοίνωση για τους απογοητευμένους fan της. Υποσχέθηκε ωστόσο να επιστρέψει δριμύτερη με νέο project το συντομότερο δυνατό.

Τα επερχόμενα Game Awards υπόσχονται νέους τίτλους, ενώ θα μπορείτε φυσικά να τα παρακολουθήσετε από το IGN. Στις 7 Δεκεμβρίου και ώρα εφτά και μισή θα ξεκινήσει και επίσημα η διοργάνωση. Αν δεν μπορείτε να περιμένετε μέχρι τότε δεν έχετε παρά να δείτε όλες τις υποψηφιότητες.


Ο Άλεξ, όταν δεν κυνηγάει templars ή δεν περνάει τα βράδια του στο Gotham, γράφει στο IGN. Μπορείτε να τον βρείτε σε facebook και instagram.

Πηγή: IGN Greece


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.