Τα εισιτήρια για Βόννη

Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ ενημερώνει τους φίλους της ομάδας σχετικά με την εξασφάλιση καρτών εισόδου για το "Telkom Dome", για τον αγώνα με τους Γερμανούς, στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής του Basketball Champions League

Ο αγώνας με αντίπαλο την Telecom Baskets Bonn, στις 18/12, στη Βόννη, είναι ο τελευταίος ευρωπαϊκός μέσα στο 2018 για τον ΠΑΟΚ. Είναι στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής της φάσης των ομίλων του θεσμού. Η “ασπρόμαυρη” ΚΑΕ, λοιπόν, ενημερώνει τους φίλους της ομάδας σχετικά με το πώς μπορούν να προμηθευτούν εισιτήρια για να παρακολουθήσουν το παιχνίδι και να στηρίξουν την προσπάθεια των “ασπρόμαυρων” για νίκη.
Η σχετική ανακοίνωση της ΚΑΕ ΠΑΟΚ αναφέρει:
“Στον τελευταίο ευρωπαϊκό του αγώνα για το 2018, ο ΠΑΟΚ αντιμετωπίζει στις 18 Δεκεμβρίου (21:00 ώρα Ελλάδας-20:00 ώρα Γερμανίας) εκτός έδρας την Telekom Baskets Bonn, για την 9η αγωνιστική του 2ου ομίλου του Basketball Champions League.
Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ ενημερώνει τους φίλους της ομάδας που πρόκειται να βρεθούν στη Βόννη, και συγκεκριμένα στην “Telkom Dome” για τον αγώνα με την Telekom Baskets Bonn, ότι μπορούν να προμηθευτούν τα εισιτήριά τους μέσω internet από ΕΔΩ.
Οι φίλοι του ΠΑΟΚ θα φιλοξενηθούν στον τομέα “P”, όπου τα εισιτήρια κοστίζουν 16€, ενώ αν εξαντληθούν οι θέσεις στο συγκεκριμένο τομέα, μπορούν να προμηθευτούν εισιτήρια στον τομέα “Q” (κόστος 16-20€).
Επίσης, υπάρχει και η δυνατότητα μαζικής αγοράς εισιτηρίων, αλλά σε αυτή την περίπτωση θα πρέπει να επικοινωνήσουν με την Christine Genthe στο genthe@baskets.de”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.