Παπανικολάου: «Σύμμαχος ο χρόνος, χαρούμενοι για τον ΛεΝτέι» (video)

Αισιόδοξος για το μέλλον του Ολυμπιακού εμφανίστηκε ο Κώστας Παπανικολάου μετά τη νίκη επί της Μπουντούτσνοστ και αποθέωσε τον Ζακ ΛεΝτέι. Παράλληλα αναφέρθηκε και στην Εθνική ομάδα.

Αισιόδοξος για το μέλλον του Ολυμπιακού εμφανίστηκε ο Κώστας Παπανικολάου μετά τη νίκη επί της Μπουντούτσνοστ και αποθέωσε τον Ζακ ΛεΝτέι. Παράλληλα αναφέρθηκε και στην Εθνική ομάδα.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στην κάμερα των καναλιών Novasports:

«Στο πρώτο ημίχρονο δεν είχαμε πολύ ενέργεια και καθαρό μυαλό σε κάποια σημεία. Στο δεύτερο ημίχρονο βγάλαμε πολύ ενέργεια, πετύχαμε μεγάλα καλάθια, βρήκαμε σκορ στον αιφνιδιασμό και δείξαμε στη Μπουντούτσνοστ ότι ελέγχουμε τον αγώνα. Δεν την επιτρέψαμε να αντιδράσει.

Ο χρόνος είναι μόνο σύμμαχος για αυτή την ομάδα. Χρειάζεται όμως να συνεχίσουμε να δουλεύουμε σκληρά. Είναι καινούργια ομάδα με νέο προπονητή».

Για τον ΛεΝτέι: «Δεν ξέρω τι έφαγε ή τι ήπιε ο ΛεΝτέι. Του αξίζουν πολλά συγχαρητήρια. Ήταν εξαιρετικός. Ήταν παντού στο γήπεδο σήμερα. Βοήθησε πάρα πολύ για να έρθει αυτή η νίκη σήμερα. Είμαστε όλοι χαρούμενοι για αυτόν διότι είναι ένα παιδί που δουλεύει σκληρά και σήμερα ήταν η μέρα του να δείξει τι μπορεί να κάνει».

Για τη νίκη της Εθνικής ομάδας: «Ακολουθήσαμε λίγο το παιχνίδι όσο μπορούσαμε γιατί είχαμε παιχνίδι και εμείς. Τα παιδιά που βρέθηκαν εκεί έδωσαν την ψυχή τους. έπαιξαν για τη φανέλα και τους αξίζουν τα συγχαρητήρια. Η Ελλάδα ΚΑΙ το Ελληνικό μπάσκετ έχει βάθος και παιδιά που μπορούν να κρατήσουν ψηλά την ομάδα. Πρέπει να είμαστε περήφανοι». 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.