Λουτσέσκου: “Να είμαστε χαρούμενοι τα Χριστούγεννα!” (video)

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου μίλησε στην κάμερα των καναλιών Novasports για την απαιτούμενη απόδοση που χρειάζεται ο ΠΑΟΚ μέχρι τη διακοπή των Χριστουγέννων.

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ παρουσιάστηκε ικανοποιημένος από την εικόνα της ομάδας του ενώ ανέλυσε το παιχνίδι της Λαμίας, επικείμενου αντιπάλου του “δικεφάλου του Βορρά”.

Αναλυτικά μίλησε:

Για την κατάσταση του ΠΑΟΚ. 

Η ομάδα είναι σε πολύ καλή κατάσταση. Μπροστά μας βρίσκονται κάποιοι τελικοί. Σημαντικά παιχνίδια για το πρωτάθλημα, το κύπελλο και το Europa League. Έχει γίνει σημαντική δουλειά μέχρι στιγμής με πολύ σκληρό πρόγραμμα και καλά αποτελέσματα. Πρέπει να συνεχίσουμε με τον ίδιο τρόπο μέχρι τη διακοπή, για να είμαστε η πιο χαρούμενη ομάδα. 

Για το τι κρατάει από το Λονδίνο.

Δεν κρατάω τίποτα από το ματς του Λονδίνου. Ίσως κρατούσα μόνο τα 70 λεπτά του Μαουρίσιο, το γεμάτο παιχνίδι του Βιεϊρίνα μετά την αποχή, τα λεπτά που πήραν οι παίκτες που μέχρι στιγμής δεν είχαν πάρει χρόνο. Όταν παίζεις με δέκα παίκτες από νωρίς απέναντι στην Τσέλσι στο Λονδίνο, είναι πολύ δύσκολη κατάσταση.

Για το αν μαθαίνει από αυτά τα παιχνίδια. 

Είναι φυσιλογικό να κερδίζεις πολλές εμπειρίες από αυτά τα παιχνίδια. Κερδίζεις σε αυτοπεποίθηση, βλέπεις ένα διαφορετικό επίπεδο και ρυθμό παινχιδιού, αντιμετωπίζεις παίκτες που σε μια στιγμή επιλέγουν το καλύτερο μέσα στο παιχνίδι. Βήμα με βήμα χρησιμοποιείς αυτή την πίεση, όταν θα αντιμετωπίσεις τα δύσκολα παιχνίδια στην Ελλάδα. 

Για το αν είναι πιο δύσκολα τα παιχνίδια που ακολουθούν ή η μεταγραφική περίοδος που ξεκινά.

Είμαι συγκεντρωμένος στα ματς, αρχής γενομένης σε αυτό με τη Λαμία. Υπάρχουν άνθρποι στο σύλλογο που γνωρίζουν τη στρατηγική μας στις μεταγραφές, για να πάρουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε. Δουλέψαμε σκληρά για να φτάσουμε ως εδώ. Κάναμε θυσίες, είχαμε και τύχη για να έρθουμε σε αυτή τη φανταστική κατάσταση και πρέπει να συνεχίσουμε για να φτάσουμε έτσι ως τα Χριστούγεννα.

Για τη Λαμία.

Με τη Λαμία περιμένω ένα σκληρό παιχνίδι, είναι επιθετικός αντίπαλος, κλείνει τους χώρους καλά, αγωνίζεται με αρκετές ψηλές μπαλιές, παλεύει για τις δεύτερες μπάλες χρησιμοποιώντας τον Μπαράλες και τον Καραμάνο. Πρέπει να μπούμε με υψηλό πνεύμα, γιατί είναι πολύ επικίνδυνα αυτά τα παιχνίδια, καθώς ένα λάθος μπορεί να στοιχίσει αρκετά!

Για την απουσία του κόσμου. 

Θα φέρουμε μαζί μας τον ενθουσιασμό των φιλάθλων που βρέθηκαν κοντά μας στο Λονδίνο. Γνωρίζουμε πως πίσω μας βρίσκεται μια τεράστια μερίδα φιλάθλων. Αυτό είναι το στοιχείο μιας νικήτριας ομάδας. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.