Fallout 76: Μόνιμο ban σε παίκτες

Λόγω ομοφοβικών επιθέσεων.Η Bethseda φρόντισε να αποκλείσει δια παντός μια ομάδα παικτών λόγω...

Λόγω ομοφοβικών επιθέσεων.

Η Bethseda φρόντισε να αποκλείσει δια παντός μια ομάδα παικτών λόγω ομοφοβικών σχολίων σε άλλους παίκτες του Fallout.

Σύμφωνα με το pcgamer, τα πάντα ξεκίνησαν όταν ο παίκτης NathanTheHicc ζήτησε από τρεις άλλους παίκτες ένα Disease Cure item. Η απάντηση όμως που πήρε από έναν από αυτούς ήταν ότι δεν είχε το συγκεκριμένο item, αλλά είχε ένα πολύ όμορφο outfit.

Τότε ο NathanTheHicc έγραψε στο chat ότι, “Δεν με ενδιαφέρει αυτά τα γκεουλίστικο outfit” για να επιστρέψει μετά από λίγο μαζί με άλλους και να ξεκινήσουν επίθεση κατά των τριών παικτών.

Τα θύματα άλλαξαν server και στη συνέχεια προσπάθησαν να επικοινωνήσουν με την εταιρεία αλλά όπως ίσως γνωρίζετε δεν υπάρχει report tool στο παιχνίδι. Τελικά ένας εξ’ αυτών με το όνομα AJ, κατήγγειλε το γεγονός στο Twitter.

Η κίνηση αυτή ήταν αρκετή για να έρθει σε επαφή με τους υπεύθυνους της εταιρείας οι οποίοι τον παρέπεμψαν σε ένα συγκεκριμένο site προκειμένου να προχωρήσει στην καταγγελία του. Όμως το site ζητούσε video records από το παιχνίδι αλλά στα επιτρεπόμενα αρχεία που μπορούσε να κάνει κάποιος upload δεν άνηκε καμία υποστηριζόμενη μορφή video.

Τελικά η εταιρεία κατάφερε να βρει τι έγινε εξαιτίας του βίντεο που ανέβασε στο κανάλι του στο youtube ο NathanTheHicc δηλώνοντας μάλιστα πως παρότι δεν έχει τίποτα με τους gay, δεν μετανιώνει καθώς οι πράξεις του αποτελούσαν κυρίως αποτέλεσμα μιας in-game ανώριμης συμπεριφοράς. Τόνισε μάλιστα ότι εκείνη την στιγμή φαινόταν αρκετά αστείο να τους προσβάλουν.

Αν και η Bethesda του είχε ρίξει αρχικά ένα τριήμερο ban, τελικά αυτό έγινε μόνιμο. Ο αποκλεισμός δεν περιορίστηκε, ωστόσο, μόνο σε αυτόν αλλά και στα υπόλοιπα μέλη της ομάδας του.

Πηγή: IGN Greece


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.