‘Αλλαγές’ στο Economy System του Red Dead Online

Φασούλι, το φασούλι, γεμίζει το satchel.Οι πρώτες αλλαγές του Red Dead Online έχουν ήδη...

Φασούλι, το φασούλι, γεμίζει το satchel.

Οι πρώτες αλλαγές του Red Dead Online έχουν ήδη ενσωματωθεί μέσα στο παιχνίδι και ήρθε η ώρα να δούμε, πως ακριβώς αλλάζουν τα δεδομένα.

Η πρώτη αλλαγή, που “είδε η άκρη του ματιού μας”, ήταν φυσικά η δραστική μείωση της τιμής των περισσότερων όπλων. Ένα μικρό σύνολο διατηρεί την τιμή που είχε πριν από το update, όμως το υπόλοιπο οπλοστάσιο είναι κατά 30 έως 40% φθηνότερο.

Αν πάλι, δεν προλάβατε την “περίοδο εκπτώσεων” των όπλων και επενδύσατε στις προηγούμενες τιμές, τότε η Rockstar Games θα σας επιστρέψει, από την επόμενη εβδομάδα, τη διαφορά μεταξύ των νέων και παλαιότερων τιμών. Ενώ στις ευχάριστες εκπλήξεις, συγκαταλέγεται και η πρόσθεση ενός νέου τρόπου πληρωμής στα αντικείμενα, που ήταν διαθέσιμα μονάχα μέσω των Gold Bars.

 

Ακόμη, τα Story missions και Stranger jobs θα προσφέρουν μεγαλύτερα χρηματικά rewards, όπως και τα Showdown και Race Series matches. Για να σας δώσουμε ένα “σχετικά χειροπιαστό παράδειγμα”, προηγουμένως στα Showdown matches μπορούσε να κερδίσει κανείς γύρω στα $3 με 5 payouts ανά match, όμως μετά τις νέες αλλαγές, μπορείτε να κερδίσετε μεγαλύτερα ποσά, κάνοντας απολύτως τίποτα.

Τι σημαίνει όμως αυτό για τον μέσο online φοροφυγά του σχετικά νεοσύστατου κράτους των Ηνωμένων Πολιτειών; Για να το θέσουμε με ανάλογους όρους της εποχής: Πλέον δεν θα χρειαστεί να γίνει κανείς “αγρότης” για να αποκτήσει ένα δολάριο παραπάνω. Παίζοντας το παιχνίδι θα αποκτήσει κανείς σεβαστά ποσά για τα δεδομένα του παιχνιδιού, οπότε δεν θα χρειαστεί να παραμελήσετε τη διασκέδαση σας για τις βασικές ingame σας ανάγκες (ελπίζουμε).

Αν από την άλλη θέλετε να κάνετε… flex με τα καλύτερα άλογα του παιχνιδιού και τα πιο φανταχτερά cosmetics, τότε ξεχάστε τα παραπάνω και ξεκινήστε τη δουλειά στο “αγρόκτημα”.


Ο Γιώργος, όταν δεν κοιμάται όρθιος, είναι αρθρογράφος του IGN Greece. Εάν θέλετε να τον κυνηγήσετε με πυρσούς και τσουγκράνες, για κάποια “πατάτα” που είπε, μπορείτε να τον βρείτε στον κοντινότερο Blacksmith, να ακονίζει τη χολή του για τα επόμενα παιχνίδια της χρονιάς.

Πηγή: IGN Greece


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.