Σε κίνδυνο η Σαραγόσα

08/06/2011 • 18:48
Σε κίνδυνο η Σαραγόσα
  • shares
Ο κλοιός έχει αρχίσει να σφίγγει όλο και περισσότερο γύρω από τη Σαραγόσα, που αντιμετωπίζει μεγάλο οικονομικό πρόβλημα, όπως αναφέρει δημοσίευμα της εφημερίδας "Heraldo de Aragon". Η διοίκηση της ισπανικής ομάδας έκανε αίτηση προστασίας από τους πιστωτές της, βάσει της ισπανικής νομοθεσίας περί χρεοκοπίας των εταιρειών, αφού πλέον δεν δύναται να αντιμετωπίσει την αποπληρωμή των οφειλών προς τους πιστωτές της. «Μέσα σε 15-30 ημέρες το δικαστήριο θα αποφασίσει αν θα παρέμβει στην εταιρεία, της οποίας προΐσταται ο Αγκάπιτο Ιγκλέσιας, προκειμένου να ξεκινήσει μια νέα διαχείριση» γράφει η εφημερίδα.

Η Σαραγόσα επέλεξε να κινηθεί κατ΄ αυτό τον τρόπο προσπαθώντας να ανακτήσει τον έλεγχο, σε μία κατάσταση που φαντάζει ακραία. Ο τρέχων προϋπολογισμός καταγράφει χρέος μεγαλύτερο των 100 εκατομμυρίων ευρώ. Ωστόσο, η διοίκηση της Σαραγόσα θεωρεί εφικτή μία λύση μέσα από την επαναδιαπραγμάτευση του χρέους με διαφορετικές τράπεζες και ελπίζει να αποφύγει τον υποβιβασμό στη δεύτερη κατηγορία.
Γράψτε το σχόλιο σας...
23/05/2019 • 08:32

Φινάλε αγωνίας σε Ελβετία, Στουτγάρδη και Νταντί

Το κίνητρο μπορεί αν φέρει θέαμα και και γκολ στο Κρίενς και το Κιάσο της Ελβετίας ενώ στο Νταντί η Γιιυνάϊτεντ μπορεί να αξιοποιήσει το αβαντάζ της έδρας. Κάτι ανάλογο ισχύει ασφαλώς και στην αναμέτρηση της Στουτγάρδης όπουθ η τοπική ομάδα υποδέχεται την Ουνιόν Βερολίνου.