Σε κίνδυνο η Σαραγόσα

08/06/2011 • 18:48
Σε κίνδυνο η Σαραγόσα
  • shares
Ο κλοιός έχει αρχίσει να σφίγγει όλο και περισσότερο γύρω από τη Σαραγόσα, που αντιμετωπίζει μεγάλο οικονομικό πρόβλημα, όπως αναφέρει δημοσίευμα της εφημερίδας "Heraldo de Aragon". Η διοίκηση της ισπανικής ομάδας έκανε αίτηση προστασίας από τους πιστωτές της, βάσει της ισπανικής νομοθεσίας περί χρεοκοπίας των εταιρειών, αφού πλέον δεν δύναται να αντιμετωπίσει την αποπληρωμή των οφειλών προς τους πιστωτές της. «Μέσα σε 15-30 ημέρες το δικαστήριο θα αποφασίσει αν θα παρέμβει στην εταιρεία, της οποίας προΐσταται ο Αγκάπιτο Ιγκλέσιας, προκειμένου να ξεκινήσει μια νέα διαχείριση» γράφει η εφημερίδα.

Η Σαραγόσα επέλεξε να κινηθεί κατ΄ αυτό τον τρόπο προσπαθώντας να ανακτήσει τον έλεγχο, σε μία κατάσταση που φαντάζει ακραία. Ο τρέχων προϋπολογισμός καταγράφει χρέος μεγαλύτερο των 100 εκατομμυρίων ευρώ. Ωστόσο, η διοίκηση της Σαραγόσα θεωρεί εφικτή μία λύση μέσα από την επαναδιαπραγμάτευση του χρέους με διαφορετικές τράπεζες και ελπίζει να αποφύγει τον υποβιβασμό στη δεύτερη κατηγορία.
Γράψτε το σχόλιο σας...
23/10/2019 • 08:00

Απειλούν οι "κοιμισμένοι γίγαντες" σε Λισαβόνα, Άμστερνταμ και Χάντερσφιλντ

Καλά παιχνίδια περιμένουμε σε Άμστερνταμ, Μιλάνο και Λισαβόνα με μικρό αβαντάζ των γηπεδούχων αλλά τις Τσέλσι και Λιόν να "χτυπήσουν" στις όποιες ατέλειες των αντιπάλων τους. Παραγωγικά περιμένουμε και τα τρία ματς της Αγγλικής League One