Πρώτο βήμα αύριο για τον Ολυμπιακό στην Πόλη

Μετά τις δυο συνεχείς νίκες επί του ΠΑΟΚ, στο Λιγκ Καπ και το πρωτάθλημα, οι αγωνιστικές υποχρεώσεις του Ολυμπιακού, συνεχίζονται με την πρώτη από τις δυο αναμετρήσεις της φάσης των «16» στο CEV Cup.

Μετά τις δυο συνεχείς νίκες επί του ΠΑΟΚ, στο Λιγκ Καπ και το πρωτάθλημα, οι αγωνιστικές υποχρεώσεις του Ολυμπιακού, συνεχίζονται με την πρώτη από τις δυο αναμετρήσεις της φάσης των «16» στο CEV Cup. 

Οι «ερυθρόλευκοι» που βρίσκονται ήδη στην Τουρκία, αντιμετωπίζουν αύριο (19/12, 16:00) την BBSK, στο στάδιο Hidayet Turkoglu Spor Salonu της Κωνσταντινούπολης. Στόχος των πρωταθλητών είναι το θετικό αποτέλεσμα, που θα τους δώσει το πλεονέκτημα πρόκρισης ενόψει της ρεβάνς της 17ης Ιανουαρίου, στο «Μελίνα Μερκούρη». Την αποστολή αποτελούν οι, Μπέμε, Φράγκος, Κουμεντάκης, Σμιτ, Τερβαπόρτι, Ράουβερντινκ, Στεφάνου, Πετρέας, Χριστοφιδέλης, Στιβαχτής, Ζουπάνης, Ανδρεάδης, Δαρίδης και Τσέλιος.

Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Φερνάντο Μουνιόθ Μπενίτεθ, δήλωσε στην ιστοσελίδα του συλλόγου: «Το παιχνίδι κόντρα στην Istanbul BBSK θα είναι ένα πολύ καλό ευρωπαϊκό παιχνίδι. Η τούρκικη ομάδα έχει όλους τους παίκτες της Εθνικής ομάδας, οι οποίοι διαθέτουν υψηλό τεχνικό επίπεδο. Θα δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό για να κερδίσουμε ή για να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα και να σφραγίσουμε την πρόκριση στον επόμενο γύρο στο γήπεδό μας». Ο πασαδόρος των «ερυθρολεύκων», Έμιτ Τερβαπόρτι, σχολίασε ότι «θα είναι ένα δυνατό παιχνίδι. Η BBSK είναι μια καλή και δυνατή ομάδα και πρέπει να είμαστε πολύ σοβαροί και συγκεντρωμένοι. Είναι το τελευταίο παιχνίδι μας πριν τη διακοπή των Χριστουγέννων και θέλουμε να κλείσουμε τη χρονιά με ένα καλό αποτέλεσμα».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.