Ανακοινώθηκε νέος χαρακτήρας για το Street Fighter 5

"Μη εισενέγκης ημάς εις πειρασμόν."Το ρόστερ του Street Fighter 5: Arcade Edition θα υποδεχτεί ένα...

“Μη εισενέγκης ημάς εις πειρασμόν.”

Το ρόστερ του Street Fighter 5: Arcade Edition θα υποδεχτεί ένα νέο χαρακτήρα που είναι άρρηκτα συνδεδεμένος με τη σκοτεινή πλευρά του Ryu.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Capcom, ο εν λόγω χαρακτήρας θα ονομάζεται Kage και θα είναι η Satsui no Hado έκδοχή του Ryu, και το μόνο που αναζητά είναι η επιβίωση, η καταστροφή και εν τέλει η κυριαρχία. Για όσους δεν γνωρίζουν, ο Akuma ενέδωσε στο Satsui no Hado, στις δολοφονικές τάσεις του, ενώ ο Ryu μέχρι στιγμής πάλευε με τις εν λόγω ορμές. Εάν ο Ryu δεν είχε ενδώσει πλήρως, θα παρέμενε στη μορφή του Evil Ryu, ωστόσο όπως βλέπουμε με τον νέο χαρακτήρα δεν το κατάφερε και μεταμορφώθηκε σε Kage (“Σκιά”). Η νέα πτυχή της ψυχής του Ryu, θέλοντας να αποδείξει ότι ο ίδιος είναι ένα “τίποτα” δίχως αυτή, επιζητά να αντιμετωπίσει τους δύο ισχυρότερους αντιπάλους του Ryu, Sagat και Akuma.

Το ρεπερτόριο κινήσεων του Kage είναι παρόμοιο με αυτό του Evil Ryu, ωστόσο φέρει και ορισμένες διαφοροποιήσεις. Το Hadoken του δεν εκτοξεύει την κλασσική μπάλα φωτιάς, ενώ το Shakunetsu Hadoken είναι παρόμοιο με αυτό του Akuma. Όσον αφορά το Kurekijin, ο Kage ολοκληρώνει μία περιστροφική κλοτσιά η οποία μπορεί να πραγματοποιηθεί και όταν ο χαρακτήρας βρίσκεται στον αέρα. Παράλληλα το Ryusokyaku είναι πανομοιότυπο με αυτό του Evil Ryu.

Όσον αφορά το V-Skill του Senha Kassatsu, ο Kage θα συγκεντρώνει ενέργεια στις γροθιές του για να επιτεθεί στον εχθρό του. Οι δύο μπάρες του V-trigger Ι θα του επιτρέπουν να πραγματοποιήσει το Ashura Senku, που τον τηλεμεταφέρει στιγμιαία στον αντίπαλο. Το V-Trigger II, θα επιτρέπει στον Kage να χρησιμοποιήσει το Misogi.

Τέλος, μιας και μιλάμε για μια νέα μορφή του Ryu, δεν θα μπορούσε να λείπει και η χαρακτηριστική κίνησή του, το Shoryuken, που πλέον ονομάζεται Metsu Shoryuken και πρόκειται για το γνωστό uppercut που εξελίσσεται με κοκκινόμαυρο φόντο. Παράλληλα με το Shoryuken θα υπάρχει και η αντίστοιχη έκδοση της Raging Demon κίνησης.

Ο Kage είναι διαθέσιμος έναντι της τιμής των €6 ή 100.000 Fight Money. Όπως είναι λογικό θα υπάρξουν και ορισμένες αλλαγές στην ισορροπία ανάμεσα στους χαρακτήρες, και η κυκλοφορία του χαρακτήρα σηματοδοτεί παράλληλα την τέταρτη season του Street Fighter 5: Arcade Edition.

Για περισσότερα νέα γύρω από το Street Fighter μείνετε συντονισμένοι στο IGN Greece.


Ο Βασίλης Αλεπόπουλος είναι αρθρογράφος στο GR IGN και μπορείτε να τον κάνετε summon στο Twitter ή στο Facebook.

Πηγή: IGN Greece


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.