Χρονικό άλμα προβλέπεται για το “Star Wars: Episode IX”

Να πάμε από τώρα στα επόμενα Χριστούγεννα;Παρά το γεγονός ότι όλες οι ταινίες 'Star Wars' είχαν...

Να πάμε από τώρα στα επόμενα Χριστούγεννα;

Παρά το γεγονός ότι όλες οι ταινίες ‘Star Wars’ είχαν μια χρονική απόσταση η μία από την άλλη, κάτι τέτοιο δεν συνέβη μεταξύ των δύο προηγούμενων “Star Wars: The Last Jedi” και “Star Wars: The Force Awakens”.

Ωστόσο, σύμφωνα με το comicbook.com (μέσω Empire Magazine), το 9ο επεισόδιο της σειράς ταινιών θα λαμβάνει χώρα έναν χρόνο μετά τα γεγονότα της προηγούμενης, δίνοντας έτσι την ευκαιρία στους χαρακτήρες θα θρηνήσουν τον θάνατο του Luke Skywalker και τη θυσία του.

Ο J.J. Abrams επιστρέφει στο franchise για να σκηνοθετήσει μια διαφορετική ταινία και η ιστορία θα είναι η ολοκλήρωση του Skywalker saga. Άγνωστες παραμένουν πολλές πληροφορίες ακόμα.

Το cast της ταινίας αποτελείται από τους Daisy Ridley, Adam Driver, John Boyega, Oscar Isaac, Lupita Nyong’o, Domhnall Gleeson, Kelly Marie Tran, Joonas Suotamo και Billie Lourd, ενώ νέες προσθήκες θα είναι οι Dominic Monaghan και Matt Smith

Σε άλλα νέα για το “Episode 9”, ο Oscaar Isaac μίλησε προσφάτως για τον ρόλο της Carrie Fisher στη νέα ταινία μέσω παλιού υλικού που θα χρησιμοποιήσουν, ενώ λέγεται ότι ίσως ξαναδούμε τον Finn με lightsaber. O κόσμος του “Star Wars” όμως δεν σταματά στις ταινίες με τη live-action σειρά “The Mandalorian” να προχωρά σταθερά στα γυρίσματα της με πρωταγωνιστή τον Pedro Pascal, ενώ συγχρόνως ετοιμάζεται μια prequel σειρά του “Rogue One” με πρωταγωνιστή τον Cassian (Diego Luna) και τον showrunner της επιτυχημένης σειράς, “The Americans”. Οι δύο σειρές θα κυκλοφορήσουν στη συνδρομητική υπηρεσία Disney+.

Το “Star Wars: Episode 9” θα βγει στις αμερικάνικες κινηματογραφικές αίθουσες στις 20 Δεκεμβρίου 2019 (ΗΠΑ).

Πηγή: IGN Greece


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.