Μπλατ: “Όταν σταματήσαμε να ασχολούμαστε με τους διαιτητές…”

Ο Ντέιβιντ Μπλατ αναγνώρισε το καλό πλάνο του Περιστερίου στο πρώτο ημίχρονο, δεν θέλησε να αποκαλύψει τι είπε στον Νίκολα Μιλουτίνοβ, ενώ αναφέρθηκε και στα σφυρίγματα των διαιτητών.

Ο Ντέιβιντ Μπλατ αναγνώρισε το καλό πλάνο του Περιστερίου στο πρώτο ημίχρονο, δεν θέλησε να αποκαλύψει τι είπε στον Νίκολα Μιλουτίνοβ, ενώ αναφέρθηκε και στα σφυρίγματα των διαιτητών.

Αναλυτικά όσα είπε στη συνέντευξη Τύπου:

«Προτού ξεκινήσω θέλω να πάρω την ευκαιρία και να ευχηθώ σε εσάς και όλους στην Ελλάδα καλές γιορτές, καλά Χριστούγεννα με υγεία για τη νεά χρονιά και με πράγματα τα οποία είναι πραγματικά σημαντικά.

Είδατε τι έγινε στο παιχνίδι, στην αρχή υποφέραμε από την κόπωση που είχαμε από την εβδομάδα των διπλών αγώνων αλλά και το καλό πλάνο που είχε το Περιστέρι στο πρώτο ημίχρονο. Δεν πρέπει να το παραβλέπουμε αυτό, έπαιξαν καλά. Εμείς δεν παίξαμε και αυτό ήταν το αποτέλεσμα του πρώτου ημιχρόνου.

Όταν σταματήσαμε να κάνουμε τα λάθη και να μην ασχολούμαστε με τους διαιτητές η διαφορά ήρθε φυσιολογικά σε εμάς. Καμία φορά θα βρεθείς κάτω αλλά θα πρέπει να ξέρεις πως να σηκωθείς. Όταν το κατάλαβαν αυτό οι παίκτες αγωνίστηκαν καλά για 25 λεπτά. Αν δείτε σε όλη την Ευρώπη οι ομάδες στα εγχώρια πρωταθλήματά τους μετά τους διπλούς αγώνες υποφέρουν και πρέπει σωματικά και πνευματικά να το παλέψεις για να κερδίσεις. Δεν είναι εύκολο να είσαι κάτω με 20 πόντους και να κερδίζεις με 25, είναι 45 πόντοι διαφορά».

Για τον Νίκολα Μιλουτίνοβ:
«Δεν θέλω να μιλήσω συγκεκριμένα για τον Νίκολα, ό,τι είπα στον Νίκολα το είπα προσωπικά και επειδή έχουμε γυναίκες εδώ και είστε καλοί άνθρωποι δεν θα πω το τι του είπα. Αυτό που είπα στους παίκτες μου είναι ότι πρέπει να βγάζετε τα αρνητικά συναισθήματα θετικά στο παιχνίδι σας, παίζοντας πιο σκληρά και καλύτερα. Αν θυμώνεις για κάτι προσπάθησε περισσότερο απέναντι στον αντίπαλό σου. Αν ο διαιτητής σφυρίξει κάτι υπέρ σου ή κατά σου που δεν είναι σωστό, χρησιμοποίησέ το για εσένα στη συνέχεια του αγώνα και χρησιμοποίησε την ενέργειά σου προς ένα θετικό αποτέλεσμα για να βγεις απ’ αυτή την κατάσταση».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.