Παπαθεοδώρου «Πρέπει να κάνουμε πολύ καλή εμφάνιση»

Με μια πολύ δύσκολη κι αντίστοιχα απαιτητική αγωνιστική δοκιμασία ολοκληρώνει ο ΠΑΟΚ τον πρώτο γύρο της κανονικής περιόδου, καθώς αύριο στις 17.30 υποδέχεται στo PAOK Sports Arena το Περιστέρι

Με μια πολύ δύσκολη κι αντίστοιχα απαιτητική αγωνιστική δοκιμασία ολοκληρώνει ο ΠΑΟΚ τον πρώτο γύρο της κανονικής περιόδου, καθώς αύριο στις 17.30 υποδέχεται στo PAOK Sports Arena το Περιστέρι. Το ευχάριστο για τον Ηλία Παπαθεοδώρου είναι πως ο Γουίλιαμ Χάτσερ μετείχε κανονικά στη σημερινή προπόνηση με την οποία ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του «Δικεφάλου» για την επικείμενη αναμέτρηση.
«Έχουμε να αντιμετωπίσουμε μία από τις καλύτερες ομάδες του πρωταθλήματος. Μόνο τυχαία δεν είναι η βαθμολογική θέση του Περιστερίου», ανέφερε ο Ηλίας Παπαθεοδώρου και συνέχισε ο προπονητής του ΠΑΟΚ: «Είναι μία καλά δομημένη και στημένη ομάδα, που έχει στόχευση σε κάθε παιχνίδι και ειδικά στο κομμάτι της τακτικής και στην άμυνα, αλλά και στην επίθεση. Με καλούς και ποιοτικούς ξένους παίκτες, με καλούς Έλληνες παίκτες, κομβικούς για το παιχνίδι τους, όπως ο Βασιλόπουλος και με πολύ καλή λειτουργία σε άμυνα και επίθεση. Θα πρέπει να κάνουμε μία πραγματικά πολύ καλή εμφάνιση, να ελέγξουμε τους καλούς επιθετικά αντίπαλους παίκτες και να οργανώσουμε σωστά τις επιθέσεις μας για να βρούμε το κατάλληλο πλεονέκτημα και να πάρουμε αυτό που θέλουμε από το παιχνίδι».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.