Ποδαρικό με το δεξί για τη Μπάγερν (pics)

Η Μπάγερν Μονάχου πέρασε από την έδρα της Χόφενχαϊμ με τον Γκορέτσκα να σκοράρει δις και τον Λεβαντόσφκι να κλειδώνει το 6ο σερί τρίποντο.Οι Βαυαροί απέχουν τρεις βαθμούς από τη πρωτοπόρο Μπορούσια Ντόρτμουντ που έχει ματς λιγότερο εκτός έδρας με τη Λειψία.

Η Μπάγερν Μονάχου πέρασε από την έδρα της Χόφενχαϊμ με τον Γκορέτσκα να σκοράρει δις και τον Λεβαντόσφκι να κλειδώνει το 6ο σερί τρίποντο.Οι Βαυαροί απέχουν τρεις βαθμούς από τη πρωτοπόρο Μπορούσια Ντόρτμουντ που έχει ματς λιγότερο εκτός έδρας με τη Λειψία.

Η Μπουντεσλίγκα επέστρεψε όπως και η Μπάγερν Μονάχου όπου με μία πειστική εμφάνιση νίκησε σε μία δύσκολη έδρα. Ο Νίκο Κόβατς δεν είχε στην διάθεση του Ριμπερί και Ρόμπεν που είναι τραυματίες, αλλά είχε την ευτυχία να έχει σε εξαιρετική μέρα τον πρώην παίκτη της Σάλκε που σημείωσε τα πρώτα του γκολ με τη φανέλα της Μπάγερν.

Οι φιλοξενούμενοι θα μπορούσαν να πετύχουν κι άλλα γκολ κυρίως στο πρώτο ημίχρονο που θύμισαν Μπάγερν από τα…παλιά.Ο Γκορέτσκα χτύποησε στο 34ο λεπτό και στις καθυστερήσεις έκλεισε το σκορ του ημιχρόνου.


Στο δεύτερο ημίχρονο οι γηπεδούχοι παρουσιάστηκαν  βελτιωμένοι, πίεσαν και κατάφεραν να μείωσουν το σκορ με το γκολ του Νίκο Σουλτζ μετά από κόρνερ που είχε κερδίσει η Μπάγερν και έχασαν τεράστια ευκαιρία με τον Ούγγρο Σάλαϊ να μην μπορεί να νικήσει τον Μάνουελ Νόιερ που πραγματοποίησε μεγάλη επέμβαση κρατώντας το 1-2.

Στο 87ο λεπτό ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι έβαλε τέλος στις ελπίδες των γηπεδούχων για ισοφάριση αφού πέτυχε το 1-3 διαμορφώνοντας το τελικό σκορ και έφτασε τα 11 γκολ στο πρωτάθλημα.Η Χόφενχαϊμ έχει να γευτεί τη χαρά της νίκης από τα μέσα Νοεμβρίου μετρώντας πέντε ισοπαλίες και μία ήττα, ενώ η Μπάγερν μετράει πλέον έξι διαδοχικές νίκες.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.