Μπάρκας: “Έχουμε καλή ψυχολογία από τα θετικά αποτελέσματα” (video)

Ο Βασίλης Μπάρκας τόνισε μετά το παιχνίδι με τον Πανιώνιο πως η ομάδα πλέον έχει καλή ψυχολογία μετά τα θετικά αποτελέσματα.

Ο Βασίλης Μπάρκας τόνισε μετά το παιχνίδι με τον Πανιώνιο πως η ομάδα πλέον έχει καλή ψυχολογία μετά τα θετικά αποτελέσματα. 

Αναλυτικά:

“Δεν έκανα κάτι το ιδιαίτερο. Αυτή είναι η δουλειά μας. Όταν μπαίνουν και οι δύο ομάδες είναι λογικό κάποια να υποχωρήσει, ο Πανιώνιος έβγαλε αντίδραση ωστόσο πήραμε τους τρεις βαθμούς οπότε όλα καλά. Εγώ νιώθω σιγουριά με αυτούς τους αμυντικούς μπροστά μου. Σιγά σιγά παίζουμε και ωραίο ποδόσφαιρο και έρχονται και τα αποτελέσματα. Είναι μία καλή ΑΕΚ η τωρινή, η πρόκριση στο Τσάμπιονς Λιγκ ήταν πολύ σημαντική, το επίπεδο όμως ήταν αρκετά υψηλό, όμως όταν δεν έρχονται τα αποτελέσματα έρχεται και η αμφιβολία. Με τη νέα χρονιά ανεβαίνει και η ψυχολογία μας με τα θετικά αποτελέσματα. Ήταν μία καλή έμπνευση του Γκάλο. Έτσι είναι οι τερματοφύλακες, συνεχίζουμε, δεν μπορούμε να κάνουμε κι αλλιώς. Θέλει μία δόση τρέλας και μία αυτοπεποίθηση. Ο Πέτρος είναι ένας πολύ καλός παίκτης, έχει πολύ καλή ψυχολογία, είναι στα υπέρ του ότι δεν το σκέφτεται, είναι καλύτερος από πριν και πιο ουσιαστικός”. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.