Τζανακάκης: «Χαρούμενος για τον βαθμό, μπορούσαμε τη νίκη» (video)

Ικανοποίηση αφήνει στον Άρη ο βαθμός που απέσπασε στην Τούμπα, όπως δήλωσε στην κάμερα των καναλιών Novasports ο Μανώλης Τζανακάκης.

Ικανοποίηση αφήνει στον Άρη ο βαθμός που απέσπασε στην Τούμπα, όπως δήλωσε στην κάμερα των καναλιών Novasports ο Μανώλης Τζανακάκης. 

«Είχαμε δουλέψει όλη την εβδομάδα ένα πλάνο, είχαμε αναλύσει τον ΠΑΟΚ, ξέραμε πως παίζει. Αμυνθήκαμε καλά, είχαμε ένα καλό ματς, αν είχαμε τελειώσει καλύτερα τις φάσεις στο πρώτο θα ήταν καλύτερα τα πράγματα. Δεχτήκαμε γκολ σε μία φάση που μας έκανε, δεν μας έκανε φάσεις ο ΠΑΟΚ, καταφέραμε να τον περιορίσουμε. Είμαστε χαρούμενοι με τον βαθμό, αλλά μπορούσαμε τη νίκη», δήλωσε αρχικά ο ποδοσφαιριστής του Άρη. 

Για το ό,τι έκοβε πολλές μπάλες ο Άρης: «Είχαμε δουλέψει όλη την εβδομάδα με στόχο τα αμυντικά χαφ του ΠΑΟΚ να μη συμμετέχουν στο παιχνίδι, το καταφέραμε. Τρέξαμε όλοι πολύ, καταφέραμε να πάρουμε ένα βαθμό, αλλά θεωρώ πως θα μπορούσαμε να είχαμε πάρει και τη νίκη».

Για το αν χάθηκε η ευκαιρία για τη νίκη στο πρώτο ημίχρονο: «Σίγουρα στις ευκαιρίες που χάσαμε στο πρώτο ημίχρονο. Αν κάναμε το 0-1 θα ήταν διαφορετικά τα πράγματα».

Για το αν είναι ικανοποιημένος με τον βαθμό: «Ο Άρης είναι μεγάλη ομάδα, παντού πάει για να πάρει βαθμούς. Ήρθαμε για τη νίκη, πήραμε τον βαθμό κι έχουμε το ντέρμπι με την ΑΕΚ στην έδρα μας, με τον κόσμο στο πλευρό μας και πάμε κι εκεί για τη νίκη».

Για τον Παντελίδη: «Είχαμε έναν άλλο προπονητή στην αρχή, με διαφορετική φιλοσοφία. Είναι δύσκολο να προσαρμοστείς αμέσως στα θέλω του νέου προπονητή. Ο κ. Σάββας δεν σταμάτησε ποτέ να δουλεύει κάνουμε καλή προπόνηση όλη την εβδομάδα, εμείς έπρεπε να καταλάβουμε τι θέλει. Μπήκαμε στη Ξάνθη κάναμε αυτά που ήθελε και πήραμε τη νίκη. Στ άλλα παιχνίδια δεν ήμασταν όπως έπρεπε, στη Ξάνθη μπήκαμε πιο δυνατά και άλλαξαν τα πράγματα. Η ομάδα όταν παίρνει αποτελέσματα χτίζει έναν χαρακτήρα. Μέχρι το τελευταίο λεπτό ψάχναμε το γκολ και μετά πιστεύαμε ότι θα βάλουμε κι άλλο».

Για το αν πήραν ψυχολογία μετά από αυτό το 1-1: «Όταν παίρνεις αποτελέσματα σε βοηθάνε αυτά και πας παντού για να κερδίσεις, όπως ήρθαμε και σήμερα, αλλά είμαστε ευχαριστημένοι με τον βαθμό».

Για το αν στόχος του Άρη είναι η πέμπτη θέση: «Δεν χρειάζεται να λέμε μεγάλα πράγματα, στόχος είναι η νίκη με την ΑΕΚ και το ταμείο στο τέλος».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.