Leaving Neverland…

Ο Μάικλ Τζάκσον μπορεί να άφησε το ανεξίτηλο στίγμα του στην ποπ μουσική και δικαίως να κέρδισε τον τίτλο του «βασιλιά της ποπ», αλλά βρίσκεται και πάλι στο επίκεντρο ενός τεράστιου σκανδάλου με καταγγελίες σεξουαλικής κακοποίησης παιδιών. Οι σοκαριστικές κατηγορίες είδαν το φως της δημοσιότητας με την προβολή του ντοκιμαντέρ ...

Ο Μάικλ Τζάκσον μπορεί να άφησε το ανεξίτηλο στίγμα του στην ποπ μουσική και δικαίως να κέρδισε τον τίτλο του «βασιλιά της ποπ», αλλά βρίσκεται και πάλι στο επίκεντρο ενός τεράστιου σκανδάλου με καταγγελίες σεξουαλικής κακοποίησης παιδιών.

Οι σοκαριστικές κατηγορίες είδαν το φως της δημοσιότητας με την προβολή του ντοκιμαντέρ Leaving Neverland του HBO. Το αμφιλεγόμενο ντοκιμαντέρ έκανε πρεμιέρα στις 3 Μαρτίου, παρά τις σφοδρές αντιδράσεις από την οικογένεια του Τζάκσον, αλλά και του πανίσχυρου οικονομικά ιδρύματος που διαχειρίζεται την περιουσία του.

Το ντοκιμαντέρ των 233 λεπτών είναι χωρισμένο σε δύο μέρη και πήρε το όνομά του από το διάσημο ράντσο του τραγουδιστή στην Καλιφόρνια, που πήρε το όνομά του από τη «Χώρα του Ποτέ» (Neverland) του δημοφιλή ήρωα του παραμυθιού, «Πίτερ Παν». Τη σκηνοθεσία και την παραγωγή υπογράφει ο Νταν Ριντ. Κεντρικό θέμα είναι οι καταγγελίες που διατυπώνουν κατά του Τζάκσον δύο άνδρες, ο 36χρονος σήμερα Γουέιντ Ρόμπσον και ο 40χρονος Τζέιμς Σέιφτσακ. Και οι δύο άνδρες ισχυρίζονται ότι είχαν κακοποιηθεί σεξουαλικά εκατοντάδες φορές από τον διάσημο ποπ σταρ, στο ράντσο Neverland.

Τι υποστηρίζει η οικογένεια και το ίδρυμα του Τζάκσον

Το ίδρυμα που διαχειρίζεται την περιουσία του «βασιλιά της ποπ» χαρακτήρισε την ταινία «αναμάσημα παρωχημένων και αναξιόπιστων καταγγελιών». «Αυτή είναι μια εξωφρενική και αξιολύπητη προσπάθεια να εκμεταλλευτεί κάποιος το όνομα του Μάικλ Τζάκσον για να βγάλει χρήματα», δήλωσε ένας εκπρόσωπος του Neverland. «Ο Γουέιντ Ρόμπσον και ο Τζέιμς Σέιφτσακ έχουν αμφότεροι καταθέσει στο παρελθόν ότι ο Τζάκσον δεν έκανε τίποτα ανάρμοστο σε αυτούς. Ο Ρόμπσον και ο Σέιφτσακ, κατέθεσαν αγωγές εναντίον του κτήματος ζητώντας εκατομμύρια δολάρια. Και οι δύο αγωγές απορρίφθηκαν. Αυτό το λεγόμενο ντοκιμαντέρ είναι απλώς ένα αναμάσημα παρωχημένων και αναξιόπιστων καταγγελιών. Παραμένει ένα μυστήριο γιατί κάποιος αξιόπιστος σκηνοθέτης ήθελε να εμπλακεί σε αυτό το έργο».

Διαβάστε όλο το θέμα στο TVXS.gr


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.