Παλιά συμπρωταγωνίστρια του Michael Douglas εισβάλλει στο “The Kominsky Method”

Απλά δεν θα βρίσκονται σε ζούγκλα πλέον...Ο Michael Douglas θα πρέπει να αντιμετωπίσει μια παλιά...

Απλά δεν θα βρίσκονται σε ζούγκλα πλέον…

Ο Michael Douglas θα πρέπει να αντιμετωπίσει μια παλιά του συμπρωταγωνίστρια για την 2η σεζόν του “The Kominsky Method”.

Ο λόγος για την Kathleen Turner, η οποία, σύμφωνα με το Variety, υπέγραψε συμβόλαιο για να ενσαρκώσει την Ruth Bederman, τη μαμά της Mindy και πρώην σύζυγο του Kominski. Η Ruth επιστρέφει και θα ανακατώσει τη ζωή του Sandy ακόμα μία φορά. Μέχρι στιγμής, γνωρίζουμε ότι η ηθοποιός θα εμφανιστεί σε μόλις ένα επεισόδιο.

Προηγούμενα δημοσιεύματα ήθελαν την Jacqueline Bisset να αναλαμβάνει τον εν λόγω ρόλο, ωστόσο, η παραγωγή άλλαξε κατεύθυνση και αποφάσισε ο χαρακτήρας να μην έχει γαλλική καταγωγή. Άλλες προσθήκες της 2ης σεζόν είναι αυτές των Jane Seymour ως τον παλιό έρωτα του Newlander, και Paul Reiser ως το ερωτικό ενδιαφέρον της Mindy.

Ο Michael Douglas και η Kathleen Turner στο “The Jewel of the Nile” (1985)

Ο Douglas και η Turner έχουν πρωταγωνιστήσει σε δύο ταινίες μαζί, το “Romancing the Stone” (1984) και το sequel του “The Jewel of the Nile” (1985). Ο ρόλος αυτός χάρισε στην ηθοποιό την Χρυσή Σφαίρα Α’ Γυναικείου Ρόλου. Στην ίδια τελετή τιμήθηκε και η ταινία με την Χρυσή Σφαίρα Καλύτερης Κωμωδίας. Η ιστορία επικεντρώνονταν σε δύο αγνώστους, οι οποίοι συναντιούνται τυχαία στην Κολομβία και κυνηγούν έναν χαμένο θησαυρό. Η ταινία πέρα από τα βραβεία ήταν επιτυχία στο box office και απέσπασε πάνω από $86 εκ. παγκοσμίως. Μαζί τους πρωταγωνιστούσε και ο Danny DeVito, ο οποίος έχει εμφανιστεί στο “The Kominsky Method” ως ο ουρολόγος Dr. Wexler.

Την Turner την είδαμε στα “Californication” και “The Path” της Jessica Goldberg, ενώ αναμένουμε να τη δούμε στα “Dolly Parton’s Heartstrings” πλάι στους Ginnifer Goodwin και Kyle Bornheimer.

Η επίσημη σύνοψη του Netflix για την 1η σεζόν αναφέρει ότι η σειρά εξιστορεί τις χαρές και τις λύπες της τρίτης ηλικίας του δάσκαλου υποκριτικής Sandy Kominski κι του κολλητού του Norman Newlander.

Εκτελεστικοί παραγωγοί της είναι οι Chuck Lorre (“The Big Bang Theory”, “Roseanne”, “Young Sheldon”), Al Higgins και Michael Douglas, ενώ πρωταγωνιστούν οι Douglas, Alan Arkin, Sarah Barker και Nancy Travis. Η σειρά κέρδισε δύο Χρυσές Σφαίρες και ανανεώθηκε για δεύτερη σεζόν, η οποία θα αποτελείται από 8 επεισόδια της μισής ώρας. Άγνωστη παραμένει ακόμα η ημερομηνία πρεμιέρας.

Μείνετε συντονισμένοι στο IGN Greece για ό,τι νεώτερο στο τηλεοπτικό και κινηματογραφικό τοπίο.

Πηγή: IGN Greece


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.