Star Wars: Clone Wars – Η Ahsoka στο επίκεντρο της τελευταίας σεζόν

Ο Darth Maul επιστρέφει.Το Star Wars Celebration έκλεισε το Σαββατοκύριακο με το τελευταίο του...

Ο Darth Maul επιστρέφει.

Το Star Wars Celebration έκλεισε το Σαββατοκύριακο με το τελευταίο του μεγάλο πάνελ σχετικά με το “Star Wars: The Clone Wars”. Ο σκηνοθέτης, Dave Filoni, και άλλα μέλη του cast παρευρέθηκαν και μίλησαν για την έβδομη και τελευταία σεζόν της σειράς. Ο Filoni αποκάλυψε ότι το “Clone Wars” θα κλείσει με μία από τις πιο φιλόδοξες ιστορίες που έχουμε δει, καθώς ο Darth Maul και η Ahsoka Tano θα έρθουν αντιμέτωποι ξανά κατά την πολιορκία του Mandalore.

Τα 12 επεισόδια της έβδομης σεζόν θα χωριστούν σε τρία μεγάλα κεφάλαια. Το πρώτο θα ακολουθήσει μια elite ομάδα από Clonetroopers, την “Bad Batch”. Αυτοί οι κλώνοι έχουν γενετικές ανωμαλίες που τους δίνουν πιο ξεχωριστές προσωπικότητες κι εμφανίσεις, ενώ τους κάνει και πιο θανατηφόρους εν ώρα μάχης.

Τα τέσσερα επεισόδια της “Bad Batch” είχαν κυκλοφορήσει το 2015 σε πιο ακατέργαστη μορφή στο site του franchise, αλλά ο Filoni ανέφερε ότι υπάρχουν σημαντικές βελτιώσεις από τότε.

Η υπόλοιπη σεζόν αφορά σε μεγάλος μέρος της την Ahsoka, που στο φινάλε της πέμπτης σεζόν είδαμε να αφήνει το τάγμα των Jedi και τον master της, Anakin Skywalker. Ο Filoni και η ηθοποιός, Ashley Eckstein, τόνισαν ότι η έβδομη σεζόν θα βοηθήσει στο να γεφυρωθεί το χάσμα μεταξύ των εμφανίσεων της στο “Clone Wars” και τις εμφανίσεις της στο “Rebels”.

“Την βλέπουμε στο Rebels κι έχει εξελιχθεί τόσο πολύ. Αλλά πρέπει να επιστρέψουμε σε ένα σημείο που είναι λίγο χαμένη”, είπε η Eckstein.

Το δεύτερο κεφάλαιο της σεζόν θα επικεντρωθεί λοιπόν στην Ahsoka να επιστρέφει στα βάθη του Coruscant όπου και γνωρίζει δύο αδερφές, τις Trace και Araba. Η ιστορία θα λάβει χώρα στο Level 1313, το οποίο θα ήταν το μέρος που θα τοποθετούνταν το ακυρωμένο παιχνίδι Star Wars 1313.

Τέλος, η σειρά θα κλείσει με την σημαντικότερη ιστορία της – Siege of Mandalore. Βασιζόμενοι στο υλικό που έδειξαν στο πάνελ, η Ahsoka θα συναντηθεί ξανά με τον Anakin και θα λάβει μέρος στις προσπάθειες της Republic για την ελευθέρωση του Mandalore.

Στα επεισόδια αυτά θα επιστρέψουν οι Darth Maul και Bo Katan, με τους Sam Witwer και Katee Sackhoff να δανείζουν τις φωνές τους αντίστοιχα. Στο νέο trailer φανερώθηκε ότι ο Maul θα πολεμήσει με την Ahsoka, σε μια αρκετά μεγάλη μάχη όπως δήλωσε ο Filoni. Μάλιστα οι σκηνές μάχης του Maul είναι γυρισμένες σε mo-cap από τον ηθοποιό Ray Park, που υποδύθηκε πρώτος τον Maul στο “Star Wars: The Phantom Menace”.

Tα νέα επεισόδια θα συνεχίσουν τις ιστορίες της πρωτότυπης σειράς, που εξερευνούσε τα γεγονότα που οδήγησαν στο “Revenge of the Sith”. H σειρά είχε ακυρωθεί το 2013.

Το “Star Wars: Clone Wars” θα κυκλοφορήσει στο Disney+, τη συνδρομητική υπηρεσία της Disney που θα ανοίξει στις 12 Νοεμβρίου.


Η Γεράκου Γιώτα είναι director του IGN Greece και μπορείτε να την βρείτε στο Facebook ή στο Instagram να σπαμμάρει βιβλία.

Πηγή: IGN Greece


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.