Μαρκόπουλος: “Συγχαρητήρια στον Άρη”

Ο Σούλης Μαρκόπουλος παραδέχθηκε την ανωτερότητα του Αρη στο συγκεκριμένο παιχνίδι. Ο τεχνικός του ΠΑΟΚ τόνισε πως οι "κίτρινοι" έπαιξαν καλύτερα και δίκαι κατέκτησαν το ροζ φύλλο.

Ο Σούλης Μαρκόπουλος παραδέχθηκε την ανωτερότητα του Αρη στο συγκεκριμένο παιχνίδι. Ο τεχνικός του ΠΑΟΚ τόνισε πως οι “κίτρινοι” έπαιξαν καλύτερα και δίκαι κατέκτησαν το ροζ φύλλο.

“Συγχαρητήρια στον Άρη, έπαιξε καλύτερα και δίκαια είναι ο νικητής. Εμείς στο πρώτο ημίχρονο κάναμε λάθη που μας στοίχισαν σε όλο το ματς. Δώσαμε στην αντίπαλη ομάδα την ευκαιρία να κάνει εύκολα φαστ μπρέικ. Προσπάθησαν οι παίκτες, στο δεύτερο μέρος προσπαθήσαμε να ανακάμψουμε, αλλά είχαμε πολύ χαμηλό ποσοστό στα τρίποντα και τρία εύκολα χαμένα λέι απ και αυτό μας στοίχισε. Μας σταμάτησε και ο Άρης στο φαστ μπρέικ, δεν το παίξαμε σωστά. Ήταν ένα Άρης-ΠΑΟΚ, όχι ποιοτικό, θα έλεγα ήταν νευρικό ματς, με σκληρές άμυνες”.

Από τη μεριά το ο Βαγγέλης Αλεξανδρής τόνισε, ” Δίνουμε χαρά στον κόσμο και δικαιώνεται η σκέψη μας από το ξεκίνημα της χρονιάς. Να αφήσει κάτι αυτή η ομάδα πίσω της στο τέλος. Ηταν ένα νευρικό παιχνίδι, σκληρό. Αυτά τα ματς έχουν μία ιδιαίτερη ομορφιά. Κερδίσαμε δίκαια. Οριακό σημείο ήταν όταν πήραμε τη διαφορά των 18 πόντων. Σ’ εκείνο το σημείο οι διαιτητές είχαν κάποια σφυρίγματα που μας αδίκησαν. Έπεσε η διαφορά στους 10-11 πόντους και παλεύαμε να την συντηρήσουμε. Το τέταρτο φάουλ του Βεργίνη δεν ήταν. Και δεν έχουμε καθαρό πλέι μέικερ μετά τη φυγή του Τζέιμς. Εχουμε μειονέκτημα, αλλά δουλεύουμε υποδειγματικά από την αρχή της χρονιάς για να καλύψουμε τις αδυναμίες μας. Αξίζουν συγχαρητήρια σε όλους τους συνεργάτες μου. Θα συνεχίσουμε έτσι μέχρι τέλους για να πετύχουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε.  Εδώ κα δέκα χρόνια βρίσκονται σε φθίνουσα πορεία. Και τα δύο σωματεία έχουν χρέη και προσπαθούν για την οικονομική εξυγίανση. Δεν είναι καλό που παλεύουμε γι’ αυτές τις θέσεις, είναι η πραγματικότητα όμως. Χρειάζεται οργάνωση και προγραμματισμός”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.